Hoppa till innehåll
Bostik logotyp

Account Manager

Ansök nu

Utesäljare / Account Manager
Region Mitt

Bostik är ett av världens största företag specialiserat på lim och tätnings- och byggprodukter. Vi har cirka 5000 anställda i 50 länder spridda över fem kontinenter världen över. Det går bra för oss och vi ser ljust på framtiden.Vi är inne i en expansiv fas där vi ökar vår närvaro till våra kunder genom att du som Utesäljare/ Account Manager säkerställer att vår positiva utveckling fortsätter.

Arbetsuppgifter 
I rollen som utesäljare / Account Manager har du resultatansvar och egen budget. Du ansvarar för att distriktet utvecklas efter uppsatta mål. Inom Contracting är målgruppen bland annat golv- och plattsättningsentreprenörer, vilket innebär att du självständigt och kontinuerligt säljer och bygger relationer med både nya och befintliga kunder. Vidare genomför du produktutbildning för kundpersonal samt är med på mässor och kundevent.

Som utesäljare på Bostik kommer du att arbeta med branschens bästa produktportfölj inom lim, fog- & tätningsmassor, cementbaserade fästmassor samt golv- och väggspackel. Du utgår hemifrån och rapporterar till försäljningschef Henrik Olsson. Distriktet är region mitt som kan anpassas till viss del beroende på vart du bor. 

Vad har Henrik Olsson, Sales Manager att säga om hur det är att jobba på Bostik? 

"Är man driven, har energi och en positiv grundinställning så kommer man långt. Vi har många bra och kompetenta medarbetare i vår organisation, och det ges utrymme för alla att växa på olika sätt med sina uppgifter.

Det är också genom samarbete med hela teamet/företaget som Bostik kan visa alla sina styrkor för kunderna. Så för att lyckas - både som individ och som företag - så krävs det att alla lagdelare samarbetar på bästa sätt och mot samma mål. Det är min uppgift som chef att arbeta för detta."

Läs mer om vad Henrik och Sebastian har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/bostik

Din profil

  • Erfarenhet av att utbilda / sälja / arbeta inom plattsättning eller golvläggningsbranschen
  • Arbetat i en kundnära roll gärna med sälj inom byggbranschen
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vidare söker vi dig som tycker om att bygga långsiktiga relationer. Du har ett stort eget driv och hög social kompetens. Du är strukturerad och tycker om att göra affärer. Du har en vilja att lyckas, är engagerad och är van vid att ta ett stort eget ansvar.

Vi erbjuder

  • Omväxlande och självständigt arbete inom ett internationellt företag med en spännande och nyskapande miljö
  • Ett säljteam som kännetecknas av samarbete och sammanhållning
  • Välkänt varumärke med gott renommé, gedigen introduktion och produktutbildning
  • Arbete som ger dig stora möjligheter till personlig utveckling

Placeringsort: Mellersta Sverige

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på 036-336 34 61.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Bostik Group är en av världens ledande tillverkare av lim, tätningsmedel samt spackel, fix & fog. Bostik servar bygg, gör-det-själv- och industrimarknaden med sina produkter. Företaget omsätter € 1,95 miljarder. Bostik Group har 50 produktionsställe med 6000 anställda, 4 forsknings- och utvecklingscentra samt tio ”applied research centers”. Sedan februari 2015 ingår Bostik i den franska koncernen Arkema SA, vilken har en årlig försäljning på ca € 7,7 miljarder.

Huvudkontoret ligger i Paris, koncernen har 137 produktionsanläggningar, 61 i Europa, 34 i Nordamerika och 42 i Asien. I Bostik Northern Europe ingår totalt 4 länder; Sverige, Norge, Danmark och Finland. Organisationen omsätter omkring €60 miljoner och har 130 anställda. Huvudkontoret ligger i Helsingborg där produktion, utveckling och administration ligger samlat.

För mer information om Bostik besök www.bostik.se
Facebook: https://www.facebook.com/BostikSverige/ 
Instagram: https://www.instagram.com/bostiksverige/ 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCx1viQn2eIYwQqGGgzsE9pQ 
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bostik/

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juli 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare