Hoppa till innehåll
Bilskadecenter Skövde AB/Lundgruppen logotyp

Vi söker nu ytterligare skadetekniker/plåtslagare till Skövde

Vi söker nu ytterligare skadetekniker/plåtslagare på vår anläggning i Skövde. Vi söker dig som har en hög kunskap om dagens moderna bilar där tidigare erfarenhet av skadereparationer är meriterande.
Vi är idag anslutna till Meca samt auktoriserade för Fiat och Mitsubishi, och underauktorisation på ytterligare sju märken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Plåtslagare på våra olika märken där allt från vanliga demontering/montering till byte av byte av svetsade detaljer. Även felsökning och arbete med högvoltsystem ingår.
På vår anläggning i Skövde kommer du att arbeta mot tydliga kvalitetsmål.
Du kommer att ingå i ett redan starkt team med engagerad personal där strävan efter kvalité och framgång är den gemensamma nämnaren.

Kompetenskrav
Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll där fordonet är i fokus.
Tidigare tjänst som plåtslagare inom fordonsbranschen är ett krav. Lång erfarenhet inom yrket är meriterande. Fordonstekniks utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning är meriterande. Fördel med erfarenhet av felsökningssystem för att söka fel och släcka felkoder. Du behöver kunna uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. B- körkort är ett krav för tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som plåtslagare hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Vi ser även att du är en problemlösare som drivs av att göra företagets kunder nöjda. Tjänsten innebär riktning, demo, svetsning, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar/husbilar av de flesta märkena.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innehåller blandade arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även i pressade situationer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas. Du inser värdet av att skapa långsiktiga kundrelationer.

Vi kan erbjuda dig
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Skövde.
Du arbetar efter ett överenskommet schema. Lönesättning är individuell.
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via mail: jobb@lundgruppen.se
Ämnesrad: Plåtslagare
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2007 startade Bilskadecenter Skövde med två anställda. Därefter har serviceverkstaden bara vuxit och är idag en komplett serviceanläggning med 10 anställda.

Bilskadecenter har avtal med ett antal större företag och myndigheter som vi hjälper med service av bilar och andra fordon.

I vår moderna anläggning i Skövde, som är en del i MECA verkstadskedja, utförs alla typer av reparationer, stora som små och på alla vanligt förekommande bilmärken. Vi använder givetvis originaldelar eller reservdelar som håller minst lika hög kvalitet som originaldelar.

Vi är även auktoriserade för Mitsubishi och Fiat Professional. Våra mekaniker har de senaste utbildningarna och har många års yrkes erfarenhet.

Liknande jobb