Hoppa till innehåll
BEWI Insulation (Jackon AB) logotyp

Maskinoperatör till BEWI i Skövde

Är du flexibel och ordningsam och tycker att det är roligt att få arbeta brett och lära sig nya saker? Har du dessutom arbetat som maskin/process/robotoperatör tidigare? Då kan du vara precis den vi söker!

Vad innebär jobbet som operatör?

Som operatör på BEWI kommer du att arbeta på flera olika avdelningar vilket innebär att du kommer få möjlighet att utvecklas på bredden och lära dig olika maskiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som operatör är att ställa in, köra och övervaka vår tillverkningsprocess av extruderade cellplastisolering. Du kommer också arbeta med att köra truck och hålla efter vid din arbetsplats.

Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta skift (arbetspass på dagtid, natt och helg).

Är du rätt person för rollen som operatör?

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i en produktionsmiljö och som trivs med att ha ett omväxlande arbete. För att trivas i rollen behöver du vara social, prestigelös och flexibel då man får rycka in och hjälpa till på den avdelning där det behövs. Du är också ansvarsfull, noggrann och mån om att göra ett bra jobb!

Vi söker dig som:
  • Har grundläggande yrkeskunskap motsvarande ett yrkesinriktat gymnasieprogram.
  • Tidigare erfarenhet från arbete inom
  • fabrik/produktion motsvarande ca 1-2 år.
  • har erfarenhet av att läsa ritningar och hanteringar av maskiner.
  • behärskar svenska i både tal och skrift
  • har grundläggande datorkunskaper
  • har körkort

Meriterande:
  • Truckkort (A+B)

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer arbeta som maskinoperatör i produktionen där du ingår i ett engagerat team med bra utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds bidra med dina erfarenheter i den processen och tillsammans skapar vi förutsättningar för en fortsatt utveckling av företaget.

Som maskinoperatör kommer du övervaka och se till att maskinerna producerar enligt uppsatta mål. Ofta ingår det att kontrollera processparametrar i maskinen. Du kommer kontrollera att det inte blir några onödiga stopp, rapportera och att utföra kvalitetskontroller. Du bidrar till att säkerställa att våra kunder får efterfrågade produkter i rätt mängd och kvalitet. En mycket viktig roll som kräver stort ansvarskännande.

Kontaktuppgifter och ansökan

Har du det som krävs? Tveka då inte att söka tjänsten genom att skicka den till ansokan@bewi.com senast den 2023-06-16. Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BEWI-koncernen är en ledande internationell leverantör av isoleringslösningar, förpackningar och komponenter. Vårt engagemang för hållbarhet är integrerat i hela värdekedjan, från produktion av råvaror och slutvaror till återvinning av använda produkter. Med ledning av vår vision att skydda människor och varor för en bättre vardag leder vi förändringen mot en cirkulär ekonomi.

Liknande jobb