Proffssäljare Beijer Skövde

Proffssäljare Beijer Skövde

Har du en gedigen säljerfarenhet och är på jakt efter din nya utmaning inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag med möjlighet till stor frihet? Beijer Skövde söker nu en dig att komplettera vårt framgångsrika säljteam med! Ansök i dag och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som proffssäljare erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. Här får du möjligheten att arbeta med relationsskapande på heltid! Dessutom blir du en del av ett starkt, engagerat säljteam som tillsammans driver Beijer till nya framgångar. I rollen som proffssäljare fyller du en viktig funktion genom att ständigt effektivisera byggprocesserna för våra kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter

  • Försäljning till befintliga kunder/ nykundsbearbetning
  • Offert- och orderhantering
  • Teckna avtal
  • Systemarbete i diverse digitala system/verktyg

Vem söker vi?

Som proffssäljare ingår du i ett säljteam lett utav en säljchef. Tillsammans är vårt uppdrag att arbeta relationsinriktat och utveckla den lokala försäljningen mot våra proffsskunder.

För att lyckas i rollen tror vi på ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt en proaktivitet i ditt dagliga arbete. Vidare trivs du i ett företag med ett starkt centralt stöd i kombination med ett lokalt självständigt ansvar. Kunskap och erfarenhet inom bygghandelsförsäljning är vital för att lyckas i rollen som proffssäljare. Vi behöver kunna besvara våra proffskunders frågor.

Krav för tjänsten:

  • God kunskap inom byggmaterial
  • Gedigen säljerfarenhet
  • B Körkort

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till säljchefen och blir en del av ett härligt, passionerat säljteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Några ord från ansvarig ledare: Vi ser fram emot att stärka upp med ytterligare en lagspelare med framåtanda. För rätt person finns det gott om karriärmöjligheter. - Martin Wolffsohn


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Martin Wolffsohn, Filialchef, Beijer Byggmaterial,

martin.wolffsohn@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Skövde.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.beijerbygg.se/
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.