Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Företagssäljare Ute Beijer Skövde

Ansök nu

Har du en gedigen säljerfarenhet och är på jakt efter din nya utmaning inom byggmaterial? Drivs du av att ha en vardag med ett huvudfokus på att skapa och utveckla relationer där din proaktivitet leder till en högre försäljning? Beijer Skövde söker nu en företagssäljare ute att komplettera vårt vassa säljteam med! Ansök i dag och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som företagssäljare ute erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. Som titeln signalerar är ditt huvudfokus att vara där våra kunder är och bearbeta fältet. Proaktivitet är nyckelordet där din förmåga att bygga relationer är a och o. Dessutom blir du en del av ett starkt, engagerat säljteam som tillsammans driver Beijer till nya framgångar. I rollen som företagssäljare fyller du en viktig funktion genom att ständigt effektivisera och kvalitetssäkra byggprocesserna för våra kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter

 • Uppsökande bearbetning av nya kunder med fokus på utförandet av kundbesök/ aktivitetsbaserad försäljning
 • Utföra marknadsanalyser och identifiera nya kunder
 • Identifiera införsäljande argument, agera relationskapande och säkra en god överlämning och onboarding av nya kunder internt
 • Uppföljning av nya kunder sett till behovsanalyser
 • Planera, genomföra och följa upp säljdrivande aktiviteter (ex. kundevent, aktivitetsbaserad försäljning etc.)
 • Dagligen planera, genomföra och följa upp försäljningen för definierade kunder och tillsammans med företagssäljare utvärdera rätt insatser per kund

Vem söker vi?

Som företagssäljare ute ingår du i ett säljteam lett av en lokal säljchef. Tillsammans är vårt uppdrag att arbeta relationsinriktat och utveckla den lokala försäljningen mot våra företagskunder.

För att lyckas i rollen tror vi på ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt ett ytterst proaktivt fokus i ditt dagliga arbete. Vidare trivs du i ett företag med ett starkt centralt stöd i kombination med ett lokalt självständigt entreprenörskap. Kunskap och erfarenhet inom bygghandelsförsäljning samt erfarenhet inom projektförsäljning är vital för att lyckas i rollen som företagssäljare. Du behöver kunna besvara våra företagskunder frågor samt erbjuda ett stabilt kompetensstöd i våra olika byggprocesser. Vi ser gärna att du trivs med att driva evenemang för kunder.

Krav för tjänsten:

 • Stark affärs/branschförståelse och nätverksorienterad
 • Gedigen säljerfarenhet
 • God kommunikationsförmåga
 • God systemvana
 • Körkort

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till säljchef och blir en del av ett härligt, passionerat säljteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Julia Bellander HR Specialist Beijer Byggmaterial,

julia.bellander@beijerbygg.se
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Skövde. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare