Projektledare sökes till Assemblin El Skövde

Projektledare sökes till Assemblin El Skövde

Vill du tillhöra vårt A-team?

Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt gäng med en Projektledare i Skövde med omnejd. Rollen som projektledare är central och betydelsefull. Du är företagets ansikte ut mot marknaden och ditt uppdrag är att utveckla affären, försäljningen och medarbetarna så att verksamheten blir den bästa på marknaden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Dessutom har vi kul på jobbet!

Vi erbjuder

Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet, blir en viktig del i vårt team.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ha följande arbetsuppgifter och ansvar:
  • Övergripande ansvar för projektetens produktion, tidplan, budget och resultat
  • Resurs- och bemanningsplanering, leda, coacha och utveckla medarbetare
  • Nära samarbete med kunder och leverantörer
  • Delaktig i kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt
  • Säkerställa att arbetet i projekten håller hög nivå gällande kvalitet, ordning och reda
Kvalifikationer

Som Projektledare ser vi att du har relevant utbildning inom elinstallationer eller likvärdig kompetens som krävs för rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och engagemang, det är detta som gjort dig framgångsrik såväl ute hos kunder som hos dina medarbetare. Du trivs med arbete som innebär försäljning och har ett stort fokus på att utveckla affärer. Du har hög social kompetens och en enastående förmåga att etablera och utveckla relationer, både med kunder och kollegor. Vi ser också att du har en utmärkande drivkraft och vilja att nå resultat med kombinationen människor, teknik, ekonomi och affär.

Ansökan & kontaktperson

Tillsvidareanställning, heltid med placering i Skövde.

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 28/2 2023. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Wästefors på telefonnummer 010-472 47 05 eller via e-post stefan.wastefors@assemblin.se.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Stefan Wästefors
Telefon 010-4724705
Email Mejla Stefan Wästefors
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (10 dagar kvar)