Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Löneadministratör till företag strax utanför Skövde sökes!

Om tjänsten
I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta med att supportera hela lönefunktionen. Du kommer utgå ifrån en ort utanför Skövde och utföra manuella registreringar i olika system, skapa och hantera rapporter, hantering av reseräkningar och liknande löneadministrativa arbetsuppgifter. Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag och förlagd dagtid med start omgående. För rätt person finns det möjlighet till fortsatt anställning.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot löneadministration och 2 års erfarenhet inom löne- och personaladministration. Du bör även ha en hög kunskapsnivå i hantering av olika IT-baserade system och grundläggande kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal för arbetare såväl som tjänstemän.

Som person är du prestigelös, trivs med varierande arbetsuppgifter och besitter en pedagogisk förmåga i interaktion med kollegor. Du bör även vara positiv, god analytisk förmåga och serviceinriktad samt lätt för att organisera och planera ditt arbete. Viktigt för tjänsten är:

- Utbildning inom löneadministration
- Minst 2 års erfarenhet inom löne- och personaladministration
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal såväl i skrift

Intervjuer kommer ske på löpande basis och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se eller 0736 84 73 10

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Senaste ansökningsdatumet är 31 mars - Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare