Hoppa till innehåll

Ekonomiansvarig till Gripp Inredning AB/Nordic Interior Producti

Har du en bred erfarenhet av ekonomiska arbetsuppgifter? Är du orädd och flexibel och lockas av att arbeta i en entreprenörsdriven miljö? Då ska du läsa vidare!

Hos oss på Gripp Inredning AB/Nordic Interior Production är målet att alltid skapa inredning med hög kvalitet och precision. Oavsett om du är arkitekt, bygg- eller projektbolag så ska du lita på att dina visioner blir verklighet helt enligt dina önskemål kring design, material och färgval. Vårt kunniga team, från sälj till produktion, fokuserar på att förverkliga våra kunders innovativa inredningslösningar med oöverträffad kvalitet och service. Vi delar med oss av hantverksstoltheten till våra kunder och känner glädjen när vi kan se att den slutliga användaren kan njuta av de fina inredningsmiljöer som vi varje dag får var med och skapa. Det tycker vi är coolt!

Nu söker vi en ekonomiansvarig som kommer att arbeta för båda våra bolag där placeringsort är Tibro där Nordic Interior Production AB har sitt kontor och fabrik.

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco.

Om tjänsten
Vi söker en ekonomiansvarig som kommer att arbeta med hela den ekonomiska processen: löpande redovisning, momsredovisning, budget- och prognosarbete, förberedande arbete för bokslut, fakturering, kund- och leverantörsreskontra, löneadminstration samt rapportering till ledning och styrelse. Tillsammans i dem båda bolagen är det ca 24 anställda och bolaget drivs i sann entreprenörsanda där det ibland svänger fort.

Om dig
Vi söker dig med god erfarenhet av liknande arbete i liknande bolag. För att lyckas med uppdraget tror vi att du har en ekonomisk utbildning samt flera års arbete med liknande arbetsuppgifter. Du attraheras av bredden i rollen men ser också tjusningen i att få arbeta i ett entreprenörsdrivet företag där förändringens vindar kan blåsa.

Som person är du så klart noggrann och ansvarstagande. Du bidrar till kreativitet och förändringar, när så behövs och du bidrar gärna med ett gott skratt till kaffet. Du kommunicerar genom ett rakt och ärligt sätt.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering har vi tagit hjälp av Adecco och ansvarig för denna process är rekryteringskonsult Linda Josefsson. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Linda på linda.josefsson@adecco.se eller 073-6847707.

Vi arbetar löpande i denna process, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått ut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (1 dag kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Östersund
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Trollhättan
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb