Säsongspersonal

Säsongspersonal

Under sommarhalvåret behöver vi på Skövdebostäder förstärka organisationen med ett antal säsongsanställda. Arbetsuppgifterna handlar om att sköta våra hus både på in- och utsidan. Säsongsanställningen är längre än den för sommarpersonalen och passar dig som har lite mer arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som tycker om att jobba med praktiska arbetsuppgifter. Förekommande arbetsuppgifter är trappstädning, skötsel av grönytor, renhållning och sophantering. Några av tjänsterna innehåller också enklare reparationsarbeten i fastigheterna.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har god servicekänsla. Du har också social kompetens och lätt för att samarbeta. Då du ska ersätta ordinarie personal är det meriterande om du har utbildning och/eller viss erfarenhet av utemiljöskötsel eller tekniskt arbete.

Varaktighet och kontakt

Vi söker personal som kan arbeta delar av eller under hela perioden april till september.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att mejla dina frågor till info@skovdebostader.se eller ringa Skövdebostäders boserviceavdelning, Gisela Stell på telefon 0500-47 74 33 eller Charlott Kroon 0500-47 74 31.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid och regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Fredrik Rosenberg, 0500-47 76 82.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning och en kort beskrivning av dig själv, dina fritidsintressen och varför du söker det här jobbet.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2023. Urval kan komma göras under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser i samband med denna rekrytering.

Krav
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av tekniskt arbete eller utemiljöskötsel
Mer info
Kontaktperson Gisela Stell
Telefon 0500-47 74 33
Område Skövde
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Lokalvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.skovdebostader.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Skövdes ledande hyresvärd. Vi tar ansvar och vi går före - både när det gäller miljö, sociala frågor och trygga bostadsområden. Det handlar också om att skapa prisvärda hem med god service och standard. Skövdebostäder utvecklar Skövde - till en ny nivå. Skövdebostäder bygger, förvaltar och erbjuder hållbara, prisvärda bostäder för alla som vill leva i Skövde. Vi bidrar också till att stärka och utveckla de stadsdelar där våra hyresgäster bor. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring kundnöjdhet, hållbarhet, produktion och underhåll. Våra drygt 100 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.