Kvartersvärd

Kvartersvärd

Som kvartersvärd är du hyresgästens viktigaste kontaktperson och bolagets ansikte utåt inom ett geografiskt område som du ansvarar för.

Dina främsta uppgifter är att ge god service och bygga förtroendeingivande relationer.

Arbetsuppgifter

Som kvartersvärd ingår du i en grupp med andra kvarters- och miljövärdar. Jobbet är mycket omväxlande medbåde praktiskt och administrativt arbete. Arbetsuppgifterna består främst av kontakt med hyresgäster i olika ärenden såsom:

  • Serviceärenden och boendefrågor.
  • Enklare reparationer och servicearbeten.
  • Introduktioner och besiktningar i samband med in- och avflyttningar.
  • Lokalvård och tillsyn i allmänna utrymmen.

För att leva upp till förväntningarna krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta målinriktat. Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja och engagemang är en förutsättning för att trivas som kvartersvärd.

Utbildning, erfarenhet och egenskaper

Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom serviceyrke. Kunskaper och intresse för VVS, el och/eller snickeri är meriterande liksom administrativ vana och erfarenhet från fastighetsbranschen. Vi förutsätter att du har B-körkort och datorvana, samt en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, gärna på flera språk.

Vi ger dig möjlighet till kompetensutveckling via intern och extern utbildning samt förutsättningar för vidareutveckling. Vi eftersträvar ett arbetsklimat som präglas av respekt, förståelse och kunskap.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Vill du veta mer kontaktar du distriktschef Mattias Johansson på telefon 0500-47 74 51.

Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Fredrik Rosenberg som nås på telefon 0500-47 76 82.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari 2023. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.

Krav
  • B-körkort
  • Datorvana
Meriterande
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen.
  • Kunskaper/intresse för VVS, el och/eller snickeri.
  • Administrativ vana
Mer info
Kontaktperson Mattias Johansson
Telefon 0500-47 74 51
Område Skövde
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skovdebostader.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Skövdes ledande hyresvärd. Vi tar ansvar och vi går före - både när det gäller miljö, sociala frågor och trygga bostadsområden. Det handlar också om att skapa prisvärda hem med god service och standard. Skövdebostäder utvecklar Skövde - till en ny nivå. Skövdebostäder bygger, förvaltar och erbjuder hållbara, prisvärda bostäder för alla som vill leva i Skövde. Vi bidrar också till att stärka och utveckla de stadsdelar där våra hyresgäster bor. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring kundnöjdhet, hållbarhet, produktion och underhåll. Våra drygt 100 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.