Transportledare

Transportledare

XR Miljöhantering söker transportledare till Skövde.
XR Miljöhantering bedriver idag mycket framgångsrikt en omfattande verksamhet inom återvinning, insamling och transporter av nästan alla typer av restprodukter och avfall. Vi har egna anläggningar för sortering och bearbetning av avfall. Vi söker nu en transportledare till vårt kontor i Skövde.

Arbetsuppgifter:
I rollen som transportledare kommer du att ta ansvar för transportledningsprocessen. Din uppgift är att planera och fördela ut uppdrag till våra chaufförer, samt säkerställa rätt prissättning. Du kommer att ha ansvar för att, tillsammans med dina kollegor, skapa nytta och värden för våra kunder.

Som transportledare på Miljöhantering kommer du även att vara med och utveckla vår verksamhet inom avdelningen. Det är ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten. Du fattar självständiga beslut som har stor påverkan på ekonomi och kundnöjdhet. Det är ett teamarbete tillsammans med kollegor, chaufförer och kunder.

Kvalifikationer:

Du bör ha erfarenhet från transport- / och miljöbranschen och veta vilka krav och förväntningar som kunder och transportörer ställer på en duktig transportledare. Du skall kunna uttrycka dig på god svenska i tal och skrift. Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet.

Du är van att jobba i många olika IT-system och har lätt för att lära dig nya system. Meriterande är transport och logistikutbildning, eller liknande erfarenhet.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att vara en god lagspelare. B- körkort är ett krav.

Som person ser vi att du har stort driv, gillar att arbeta i grupp samt är social och utåtriktad. Vi ser även att du är flexibel, ansvarstagande och har kvalitetstänk som en naturlig egenskap i ditt arbete. Det är av vikt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner. Om du drivs av att förbättra, utveckla och se möjligheter så tror vi att du kommer trivas hos oss. XR erbjuder en intressant anställning med spännande utmaningar.

Placeringsort:
Tjänsten är organisationsmässigt placerad under verksamheten Fordon och är placerad på vårt kontor i Skultorp.

Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Avdelningschef Fredrik Sandström fredrik.sandstrom@xr.nu 076-1454046
Placeringsort: Skultorp

Tjänsten tillsätts snarast varpå urval och rekrytering sker löpande
Sista ansökningsdag: 2019-12-31
Skicka din ansökan till fredrik.sandstrom@xr.nu
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (24 dagar kvar)