Vi söker Transportledare

Vi söker Transportledare

Vill du också tillhöra XR ́s vinnande lag?
Vill du vara en viktig resurs för att våra kunders logistik skall fungera och därmed skapa möjligheter att vårt samhälle fungerar? Det är just det vi gör vi skapar en fungerande vardag för våra kunder men även för samhället i stort. Vi som är en av Skaraborgs största logistikkoncerner men också den mest snabbfotade förflyttar dagligen oerhörda mängder gods som har ett mål, en destination, ett syfte, det syftet är det viktigaste för oss i vår vardag.

Arbetsuppgifter

I rollen som transportledare kommer du att ta ansvar för hela transportledningsprocessen, allt från att kommunicera, ta emot order, planera, följa upp, rapportera samt säkerställa rätt prissättning. Du kommer att ha ansvar för att tillsammans med dina kollegor, skapa nytta och värden för våra kunder samt lönsamma uppdrag för våra transportörer. Du kommer att ansvara för hela transportledningsprocessen från order till faktura.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är ambitiös, har ett väl logiskt tänkande, är ordningsam men ändå adaptiv i ditt agerande. Det är viktigt att du har en helhetssyn men utan att förlora känslan för detaljer även vid högt tempo.

Vi förväntar oss att du är intresserad av att utveckla dig själv men även den verksamhet som vi bedriver. Viktigt är att ha ett stort intresse för att jobba med människor, du är bekväm i att kommunicera och vi ser gärna att kommunikationen kan växla mellan att utöva tydlighet, vara förstående samt en förmåga att agera diplomatiskt. Betydelsefullt är en känsla för laganda och att ha förmågan att arbeta i grupp.

Då IT verktyg är vår vardag bör intresset vara stort och förmågan att lära sig våra system snabbt är viktigt. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet.
Du ska kunna uttrycka dig på god svenska i tal och skrift, samt behärska engelska i tal och skrift.

Erfarenhet som transportledare är önskvärt men ej nödvändigt. Rätt person med rätt egenskaper ger oss möjlighet att tillsammans utveckla rätt person till en framtida driven transportledare. Lämplig bakgrund kan vara chaufför med det där lilla extra drivet, produktionsplanerare, erfarenhet av annat serviceyrke med inslag av planering etc. Viktigast av allt är att du är positiv, engagerad och innehar ett stort driv men ändå är ödmjuk.

Placering är XR ́s huvudkontor i Skultorp, Skövde.

Vi är 25 st engagerande medarbetare som skapar ett fantastiskt team och vill du vara en av oss
Ansök snarast. Sänd din ansökan via e-mail till NyttJobb@xr.nu med ämne XRL Transportledare, vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Kronberg
Email Mejla Pernilla Kronberg
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XR Logistik koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, miljö- och anläggningstjänster. Med kontor i, Skövde och Lidköping har vi Skaraborg som utgångspunkt och hela Norden som marknad. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och arbetar med anpassade lösningar. Ingen kund är vare sig för liten eller för stor – oavsett behov är vårt mål att leverera effektiva och lönsamma lösningar. Vill du verka i ett framgångsrikt och värderingsstyrt företag, där våra värdeord, flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn genomsyrar verksamheten ska du söka dig till oss.