CE Chaufför till lantbrukstransporter

CE Chaufför till lantbrukstransporter

Olssons Åkeri söker CE Chaufför till lantbrukstransporter

Olssonskoncernen är det anrika familjeföretaget med lång historik som etablerad aktör inom logistikområdet i Skaraborg. Verksamheten spänner över åkeri och lager. Sedan februari 2021 är Olssons en del av XR koncernen.

XR koncernen befinner sig på en spännande tillväxtresa och är med ca 1,3 miljarder i omsättning på årsbasis en av de största aktörerna i Skaraborg. Inom koncernen finns en stor bredd av verksamheter som kompletterar varandra och ger våra kunder ett slagkraftigt erbjudande -oavsett verksamhetsområde.

Tillväxten skapar möjligheter och nu söker vi en driven CE Chaufför som kommer att köra lantbruksgods med truck på bil för XR Logistik. Finns intresse så kan det finnas möjlighet att själv köpa bilen för att starta ditt egna åkeri.

Beskrivning:

Som chaufför till Olssons kommer du till en familjär grupp med lojala medarbetare som går den extra sträckan för varandra.
  I chaufförsrollen kommer du att frakta lantbruksgods genom Sverige. Rollen innebär övernattningar en eller flera dagar i veckan.

  Du kommer att ansvara för ett eget fordon med truck, där vi litar på att du sköter renhållning och daglig tillsyn och kommunicerar med chef eller fordonsansvarig om något behöver åtgärdas.
   Kvalifikationer:

   Vi söker dig som har CE-behörighet. Du är en lagspelare som bidrar till vårt goda arbetsklimat, men har inga problem att jobba enskilt och driva din egen arbetsdag. Du ser vad som behöver göras och har en god känsla för de prioriteringar som dagligen behöver göras för att hålla verksamheten effektiv. Du har ett högt säkerhetsfokus och är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne.

   Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att hitta rätt lagspelare till teamet. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn.

   Sysselsättningsgrad:

   Heltid. Tillsvidare, med 6 månaders provanställning.

   Arbetstid:

   Obekväm arbetstid förekommer och schemat kan komma att variera med tiden.

   Placeringsort:

   Tjänsten tillhör Olssons Åkeri och är placerad i Skövde, Lidköping eller Norrköping.

   Övrigt:

   Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Jörgen Karlsson, Trafikchef Lantbrukstransport, 072-5014414
   Sista ansökningsdag: 2022-06-30
   Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

   Säljförfrågningar undanbedes.
   Mer info
   Område Skövde
   Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (2 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   XR-koncernen är resultatet av ett antal skaraborgska aktörers vilja att skapa något stort tillsammans. När de lokala lastbilscentralerna krokade arm med varandra 2009 förvandlades 200 enskilda transportföretag till ett enda varumärke - XR. Koncernen höll dock fast vid de korta beslutsvägarna och närheten till kunderna.

   Det visade sig vara ett smart drag. XR-koncernen är idag en av Skaraborgs större arbetsgivare och består av tre affärsområden: Logistik, Berg & Maskin samt Miljöhantering.