Volvo Car Engine Skövde söker Motormontörer

Volvo Car Engine Skövde söker Motormontörer

Volvo Car Engine Skövde och Volvo Cars har en tydlig vision - att bli “Världens mest eftertraktade premium-bilmärke”. Vi är övertygade om att vår globala framgång drivs av att göra livet mindre komplicerat för människor. Genom att stärka vårt engagemang inom säkerhet, kvalité och miljö gör vi livet enklare för våra kunder och medarbetare.

Volvo Car Engine Skövde ansvarar för motor- och komponentproduktion. Inom Volvo Cars tillverkas motorer i våra fabriker i Skövde och Kina. Vi tillverkar motorer och komponenter i världsklass i smarta, rena och flexibla system uppbyggda kring människan.

Hos oss är Du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från våra kunder. I vår motorfabrik i Skövde arbetar vi med flexibla produktionsteknologier - med fokus på människor och ständig förbättring. Vill Du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Car Engine platsen där Du kan nå framgång.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter dig som vill arbeta som motormontör. Du bidrar till ditt lags framgång genom att du i ditt dagliga arbete följer våra gemensamma arbetssätt och metoder beskrivna i vårt välutvecklade produktionssystem. Du jobbar aktivt för att bibehålla och förbättra avdelningens mål. Du jobbar även ständigt med förbättringsarbeten och driver avdelningen framåt i anseende på kostnad och kvalitet.

Formell kompetens

Vi söker dig som har:
 • 3-årigt gymnasium med teknisk inriktning eller annan relevant motsvarande utbildning
 • Kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Goda datorkunskaper (hantera PC med Officepaketet)
 • Kompetens/erfarenhet av industriell tillverkning är meriterande
 • B-körkort
Din bakgrund

Vi värdesätter mångfaldiga team för att vi vet att mångfald bidrar till en bred expertis, kreativitet och utveckling. Vi värdesätter olikheter och det som gör oss unika.

Du inser vikten av att arbeta i enlighet med Volvos företagskultur och känner starkt och passionerat för varumärket Volvo. Vidare är du tekniskt intresserad, kan ta egna initiativ och är mån om alltid göra ditt bästa. Din personlighet präglas av ett utåtriktat och ett positivt förhållningssätt gentemot din omgivning. Punktlighet och hög arbetsmoral är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är:
 • Drivande och noggrann när det gäller säkerhet, kvalitet och leverans
 • Är bra på och har intresse för problemlösning och förbättringsarbete
 • Har viljan och förmågan att lära dig själv och att lära andra
 • Är en lagspelare som respekterar, stödjer och inspirerar andra i din omgivning
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
 • Anställningsform: Visstidsanställning på Volvo Cars
 • Arbetstider: Samtliga skift kan förekomma såsom 2-skift, 4-skift, natt- och helgskift
 • Omfattning: Heltid
 • Tjänstgöringsort: Skövde
Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia Bemanning.

Ansvarig rekryterare: Anton Åberg anton.aberg@lernia.se +46 722 540 030

Facklig företrädare för IF Metall: Marko Peltonen +46 733 333 764

Information

Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den. Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.