Montörer till Volvo Car Engine Skövde

Montörer till Volvo Car Engine Skövde

Nu söker vi dig som vill bli anställd hos oss på Lernia och arbeta som bemanningskonsult på Volvo Car Engine Skövde.

Volvo Car Engine Skövde och Volvo Cars har en tydlig vision - att bli "Världens mest eftertraktade premium-bilmärke". Vi är övertygade om att vår globala framgång drivs av att göra livet mindre komplicerat för människor. Genom att stärka vårt engagemang inom säkerhet, kvalité och miljö gör vi livet enklare för våra kunder och medarbetare.

Volvo Car Engine Skövde ansvarar för motor- och komponentproduktion. Inom Volvo Cars tillverkas motorer i våra fabriker i Skövde och Kina. Vi tillverkar motorer och komponenter i världsklass i smarta, rena och flexibla system uppbyggda kring människan.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som motormontör och bidra till ditt lags framgång genom att du i ditt dagliga arbete följer våra gemensamma arbetssätt och metoder beskrivna i vårt välutvecklade produktionssystem. Du jobbar aktivt för att bibehålla och förbättra avdelningens mål. Du jobbar även ständigt med förbättringsarbeten och driver avdelningen framåt i anseende på kostnad och kvalitet.


Formell kompetens


Vi söker dig som har:
  • 3-årigt gymnasium med teknisk inriktning eller annan relevant motsvarande utbildning
  • Kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Goda datorkunskaper (hantera PC med Officepaketet)
  • B-körkort

Din bakgrund


Vi söker dig som:
  • Gärna har arbetslivserfarenhet från industri eller motsvarande
  • Har möjlighet att arbeta alla skift såsom dag/kväll/natt då detta kan förekomma
  • Har ett intresse för förbättringsarbete och Lean

Personliga egenskaper


Som person är du pålitlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är noggrann och engagerad i ditt arbete samtidigt som du trivs i en social miljö. För att du ska trivas i verksamheten krävs det att du är flexibel och anpassningsbar som människa.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


Visstidsanställning på Lernia/Heltid/Skövde


Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Efter din ansökan kommer ett personlighetstest att skickas ut till mailadressen som angivits.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och konsultchef Anton Åberg på anton.aberg@lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.