Volt & Ampere grundades 2015 och har nu öppnat upp kontor i Skövde. Vi är en del av en byggkoncern med 400 medarbetare och har ambitionen att även bli en trygg partner för våra kunder i Skaraborg. För att komma dit behöver vi stärka upp vårt team med fler duktiga personer som vill vara med på vår resa.

Vi söker därför nu en behörig elektriker som är självgående och har erfarenhet av serviceuppdrag samt har körkort. I det nya jobbet kommer du att få en personlig servicebil, en smartphone, bra verktyg och schyssta Blåkläder. Du kommer även att ingå ett modernt företag där får du får jobba i nära samarbete med din ledare som kommer att ta tillvara på din ambition.

Som person ser vi gärna att du som vill jobba med oss är positiv, lösningsorienterad och gillar att samarbeta.

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Du söker jobbet genom att klicka på Ansök Nu.

Vid frågor ring Viktor Harrysson på 010-164 64 21.

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Hoppas vi hörs!
Mer info
Kontaktperson Viktor Harrysson
Telefon 010-164 64 21
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.voltampere.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi finns för att vi vill skapa en bättre omvärld för våra kunder. Du ska alltid kunna lita på att vi kommer i rätt tid, tar rätt betalt och levererar det vi lovat – ett proffsigt och personligt bemötande, genomförande och resultat. Gärna lite mer så att du blir riktigt nöjd. Det är viktigt för oss.

Vi på Volt&Ampere vill verka för en god arbetsmiljö för anställda, kunder, leverantörer, samarbetspartners och vår omvärld. Därför lägger vi stor vikt vid både kvalité, arbetsmiljö, hälsa och miljön i stort.

Vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt sätt med respekt både för individen och vår miljö. Våra anställda har, utefter våra fastlagda rutiner, ansvar för att vårt arbete utförs på ett sådant sätt att vi inte riskerar ohälsa vare sig för oss eller andra. Vi tar också särskild hänsyn till vår miljö, på både kort och lång sikt.