Betongare

Betongare

Är du en kreativ problemlösare och har erfarenhet inom bygg och betong? Sök tjänsten som betongare!

Nu söker vi en betongare till Veolias uppdrag att sköta drift- och underhållsuppdrag för Volvo i Skövde. Uppdraget innefattar verksamhet inom områdena brand, el, högspänning, snickeri, mekanik, VVS, fastighetsteknik, sanering, process och vatten. Vi är ett härligt gäng på 50 medarbetare, fördelat på tre driftchefer och en platschef. Rollen som betongare innebär fysiskt arbete med varierande uppgifter och innefattar bl. a felavhjälpande underhåll, felsökning, löpande tillsyn och skötsel. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är, plattsättning, gjutning samt kärnborrning.

Kvalifikationer
  • 2 års arbetslivserfarenhet inom bygg och betong
  • B-körkort
  • Behärska svenska mycket väl i tal och skrift
  • Datorvana
Meriterande
  • Erfarenhet av armering, gjutning och plattsättning
  • Erfarenhet inom snickeri
  • Erfarenhet av kärnborrning
Som person är du nyfiken och driven. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och med ditt serviceinriktade förhållningssätt uppskattar du den dagliga kundkontakten som rollen innebär. Du är ansvarstagande, och ser högt säkerhetstänk som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:

Rekryterande chef Maria Hjulström telefon: 072-510 51 72

Rekryterare Sandra Axlund telefon: 070-386 13 04
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.