Maskinförare Skövde

Maskinförare Skövde

Till vår verksamhet i Skövde sökes en maskinförare
Som maskinförare i produktionsgruppen arbetar du främst med att lossa, lasta och sortera material för återvinning genom att framföra hjullastare/truck/materialhanterare samt att kontrollera och rapportera eventuella avvikelser. I arbetet ingår även att utföra löpande underhåll och service av maskiner. Även andra arbetsuppgifter kopplat till rollen förekommer. Du arbetar ständigt för en säker, effektiv och ren arbetsplats samt hålla ordning och reda i verksamheten. Arbetet som maskinförare är till stor del av praktisk karaktär och bedrivs periodvis i ett högt tempo.

Vi ser att du har gymnasieutbildning eller motsvarande och goda kunskaper i svenska.

Du har körkort och har mycket god erfarenhet att köra hjullastare eller grävmaskin. Maskinförarbesvis och kunskap om återvinningsmaterial är meriterande.

Vi ser gärna att du som person är ansvarstagande, har en hög arbetsmoral och är en flexibel lagspelare, som tycker om att ha kontakt med andra människor.

Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Skicka din ansökan till mattias.blomqvist@hansandersson.se. Vi intervjuar sökande efterhand.

Vid frågor kontakta mattias.blomqvist@veolia.com.
Mer info
Email Mejla Veolia Recycling Solutions Sweden AB
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia
är världsledande inom resurshantering. Med 168 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och återvinning som bidrag till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2017 till drygt 25 miljarder euro. I Norden har Veolia omkring 1 400 anställda med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och omsätter per första september 2017 ca 3,7 miljarder kronor.