Projektledare - Vattenfall Services

Projektledare - Vattenfall Services

Vattenfall Services Nordic företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Gillar du att leda i förändring och vill vara med att bygga och underhålla framtidens elnät? Då kan du vara vår nästa projektledare.

Din roll som projektledare

Avdelningen Regionnät Väst inom Vattenfall Services Nordic, Construction söker en projektledare. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som projektledare med fokus på underhåll och projekt inom området stam- och regionnät, 40-420kV. Arbetet innebär att du planerar och genomför projekt eller underhållsarbeten i våra serviceavtal. Du kommer delta i avdelningens anbudsarbete samt utveckling av vår projektverksamhet. Som projektledare kommer du ansvara för genomförandet från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.

Uppdragen eller projekten kan variera från akut felavhjälpning, planerade underhållsåtgärder till projekt som pågår i månader eller år. Du har ett brett ansvar där det ingår kontakt med kund, upphandling av underentreprenörer och materielleverantörer. Stor vikt läggs vid att följa våra processer, uppföljning av progressrapporter, tidsplaner och ekonomi. Inom ramen för denna tjänst finns stora utvecklingsmöjligheter inom Vattenfall.

Dina kvalifikationer som projektledare

Vi söker dig som vill ha ett självständigt arbete med stor möjlighet att styra över dina arbetsuppgifter. Du har i grunden relevant utbildning samt erfarenhet från energibranschen, byggbranschen eller liknande verksamhet. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten. Obehindrad svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav.

Du är en initiativrik och lösningsorienterad person som självständigt driver ditt arbete framåt. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och utbyta idéer med kollegor och kunder. Du är kommunikativt tydlig när du framför budskap till olika målgrupper samt strukturerad i ditt arbetssätt.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Mats Jonsson, 070-296 23 30. För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta rekryterare Sofie Arneson, 072-452 45 82, sofie.arneson@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 17 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail.

Placeringsort

På någon av våra etableringar i Västra Götaland: Säffle, Skövde, Båberg, Göteborg eller Malmö

Ansök senast 17 februari.

Urval och intervjuer för denna tjänst kommer att ske under februari

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 800 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices