Mättekniker – Vattenfall Services

Mättekniker – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Mätservice Syd består av 17 medarbetare och ingår i affärsområde Mätning. I vårt uppdrag ingår att serva våra kunders elmätare och mätsystem i fält. Vi har idag avtal och utför mättjänster på uppdrag av cirka 25 olika elnätskunder.

Vi erbjuder ett spännande jobb som innebär att underhålla elmätare på ett säkert sätt. Det är ett självständigt och fritt arbete i varierande miljöer. Den ena dagen är inte den andra lik, vilket ger stor variation i vårt arbete. Hos oss finns möjlighet till utbildning och utvecklingsmöjligheter.

Din roll som mättekniker
Du arbetar med alla uppdrag inom mätsystem och infrastruktur för elmätare.

Det innebär i huvudsak:
  • Underhåll av mätanläggningar
  • Service av elmätare kategori 1-5
  • Utföra åtgärder efter kontroll
  • Utföra planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät
Dina kvalifikationer som mättekniker
  • Elteknisk utbildning på gymnasienivå, alternativt motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet från verksamhetsområdet, exempelvis som elektriker är meriterande
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Datorvana
  • B-körkort
Som person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och har en hög serviceanda. På Vattenfall Services sätter vi säkerheten främst, det är därför viktigt att du har högt säkerhetstänk.

Placeringsort:Flexibel Växjö, Skövde, Göteborg, Borås, Jönköping alternativt Motala.

Övrigt:Hemstationering tillämpas. Resor med övernattning kan förekomma

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Ann Antmar-Karlsson,
070-650 57 38. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare AnnaKarin Jungerfelt, 0724-52 07 89.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster påwww.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)