Kontrollanläggningsingenjör - Vattenfall Services

Kontrollanläggningsingenjör - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du självständig, ansvarstagande och har erfarenhet av arbete som Kontrollanläggningsingenjör? Vill du vara med på Vattenfall Services tillväxtresa? Då kan du vara vår nästa ingenjör!

Din roll som Ingenjör:

Vattenfall Services söker dig som önskar ett utmanande, tekniskt och självständigt arbete. Vi söker en medarbetare till rollen som Kontrollanläggningsingenjör.

Rollen som Kontrollanläggningsingenjör innebär i huvudsak arbetsuppgifter inom konstruktion, provning och drifttagning av kontrollanläggningar, fjärrkontroller och övrig stationsutrustning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Felsökning
  • Reläomställning
  • Elkonstruktion i AutoCad
  • Deltagande vid offertarbeten
Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som har en eftergymnasial akademisk utbildning inom el. Du har minst 2 års erfarenhet av arbete som kontrollanläggningsingenjör eller motsvarande liknande uppgifter.

Du har B-körkort, goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom konstruktion och CAD.

För att vara framgångsrik i rollen som ingenjör hos oss är det av vikt att du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och stort kundfokus. Som person är du driven och har en hög initiativförmåga. Du driver ditt arbete med hög kvalitet och har ett flexibelt förhållningssätt. Då tjänsten innebär att du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt, måste du även vara serviceorienterad.

För dig som vill utvecklas vidare finns goda karriärmöjligheter både hos oss på Services och inom Vattenfallkoncernen såväl inom Sverige som internationellt.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Sista ansökningsdag:
2018-11-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande.


Omfattning:
Heltid, fast anställning med provanställning

För information:
Om frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Anders Isaksson på 0722-125411 och om frågor kring rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Petra Pettersson, 0733-434629


Fackliga representanter

Marie Gelin Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Anders Landqvist Ledarna och Torbjörn Blom Akademikerna.

Alla nås via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Om Vattenfall:

Följ oss gärna!

Linkedin - Vattenfall Services Nordic AB

Instagram - vattenfallservices

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen genomförs drogtest.


Sökord: kontrollanläggningsingenjör, beredare, elkraft, el, energi, teknik, CAD, Autocad, konstruktion, konstruktör, projektör
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 22 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se