Undersköterskor och vårdbiträden Skövde

Om jobbet

Om företaget

Vi söker självständiga och proffesionella undersköterskor samt vårdbiträde för uppdrag hos kund och för arbete inom hemtjänstområdet.

Dina arbetsuppgifter

För att få arbeta med omvårdnadsarbete i hemtjänsten ska du vara utbildad undersköterska eller vårdbiträde, personlig assistent. Vi ställer höga krav på vår personal vad gäller bemötande och förmåga att alltid sätta den enskildes behov och förutsättningar i centrum. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt och hitta lösningar både i stunden och på längre sikt. Du ingår i en arbetsgrupp där alla måste samarbeta och hjälpa varandra för bästa möjliga resultat för kunderna.

Din profil

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta kunder och anhöriga i svåra situationer.

Våra krav på dig är att
Du innehar formell omvårdnadsutbildning eller erfarenhet som vårdbidritäde eller personlig assistent.
Du har datorvana eller god vilja att lära dig.
Körkort är ett krav.

Du ska kunna hantera de vanliga tekniska hjälpmedlen såsom dator och smarta mobiler och du ska ha körkort och kunna använda egen bil i arbetet.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 sept

Om företaget

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 56 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 900 Mkr, bemannade 60 000 uppdrag, betalade lön till cirka 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder. VMP Group är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag som även är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Elektriska Installatörsorganisationen. VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. Kort sagt "Startsträcka 0. Ansvar 100".