Sjuntorp Produktionsteknik AB söker mekaniker till Skövde!

Sjuntorp Produktionsteknik AB söker mekaniker till Skövde!

Sjuntorp Produktionsteknik expanderar och söker mekaniker till Skövde. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Nu söker vi på Tranpenad två mekaniker till vår kund Sjuntorp Produktionsteknik AB i Skövde. I din roll som mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara flytt av tunga maskiner, demontering/montering på plats hos företagets kunder, arbete med speciallösningar till produktion samt rapportering till platsansvarig.

Arbetsuppgifter:
  • Arbeta med speciallösningar till produktion
  • Flytt av stora maskiner
  • Demontering/montering på plats hos kund
  • Rapportering till platsansvarig


Om dig som söker

Som person tror vi att du är noggrann och utåtriktad samt flexibel då resor i tjänsten förekommer. Du tycker om att arbeta självständigt och fatta egna beslut samtidigt som du är en del av teamet, bidrar till god stämning och tillsammans med dina kollegor hjälps åt för att alltid serva kunderna på bästa vis.

För att trivas i rollen ser vi att du har någon form av mekanisk utbildning och har ett stort intresse av att skruva och meka. Vidare ser vi också att du har truckkort med behörigheten för motviktstruck (B1), intyg för Heta arbeten samt erfarenhet av att arbeta som mekaniker. Har du också erfarenhet av montagearbete är detta meriterande men inget krav, dina mekanikerkunskaper väger tyngre.

Krav:
  • Någon form av mekanisk utbildning
  • Erfarenhet av att arbeta som mekaniker
  • Truckkort med behörigheten för motvikstruck (B1)
  • Intyg för heta arbeten
Meriterande:
  • Erfarenhet av montagearbete
Vad sjuntorp produktionsteknik kan erbjuda dig

Vare sig du är anställd i Sjuntorp Truck/Maskin, Sjuntorp Produktionsteknik, Elinc eller JOPRO är du en del av ett glatt gäng med god gemenskap. Dess tillvaro genomsyras av den goda "Sjuntorpsansdan" och de ser fram emot att se dig som sin nya arbetskamrat! Som anställd i Sjuntorp-koncernen kommer du få möjlighet till vidareutbildning både inom vår organisation och hos våra leverantörer.

Gå gärna in på www.absjuntorp.se & www.elinc.se för att läsa mer om deras bolag.

Övriga villkor

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse under våren/sommaren 2021. Arbetstiderna är oftast dagtid på vardagar men ibland förekommer tjänstgöring på kvällar och helger. Placeringsort är Skövde men i arbetet ingår en del resor.

Om sjuntorp produktionsteknik ab

Sjuntorp Produktionsteknik AB ingår i Sjuntorp-koncernen som består av bolag som tillsammans utgör en komplett leverantör till industrin. Vi erbjuder våra kunder:

- Kvalificerat underhållsarbete på CNC-maskiner, svetsutrustningar, mm

- Flytt och installationer av maskiner.

- Elinstallationer

- Mekaniska arbeten

- Konstruktion och tillverkning av specialmaskiner.

- Automationslösningar, fixturer och jiggar.

- Service, reparationer och renoveringar av truckar, jordbruk och entreprenadmaskiner.

- Uthyrning och försäljning av truckar & liftar

- Reservdelar

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag på www.tranpenad.se då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Vid frågor om tjänsten, kontakta Daniel Lennartsson, 076 - 867 45 80
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?