Key Account Manager

Key Account Manager

Vi söker nu en Key Account Manager till Toveks Bils anläggning i Skövde.

Tillsammans är vi ett starkt team, både lokalt i Skövde och gemensamt på Toveks Bil. Vi söker nu dig som vill jobba med strategisk försäljning mot företagskunder i regionen. Vi kan erbjuda dig att få jobba med några av marknadens största och bästa bilmärken- Audi, Volkswagen, SEAT och Skoda.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med.

Som Key Account Manager kommer du att bearbeta företag i regionen och jobba för att Toveks Bil är deras naturliga val av partner när det kommer till val av billeverantör. Du kommer att jobba både strategiskt och operativt med både befintliga och nya kunder. Nykundsbearbetning, införsäljning och offertframtagning är del av din tjänst.

För att lyckas i rollen som Key Account Manager hos oss tror vi att du tidigare arbetat med strategisk försäljning mot företag. Du har erfarenhet av att bygga relationer och med uppsökande försäljning. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön samt provision

Arbetsort: Skövde

Omfattning: heltid

Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till daj@toveksbil.se senast den 31/3 2019. Frågor om tjänsten besvaras av Daniel Johansson 0500–427915
Mer info
Kontaktperson Daniel Johansson
Telefon 0500 427915
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://toveksbil.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 830 anställda inom koncernen och omsätter ca 3,5 MDR. Vi har anläggningar på 17 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania och Roelofsen hästlastbilar.