Tinter söker färgnyansör i Skövde

Tinter söker färgnyansör i Skövde

Tinter startades 1984 av Anders och Niklas Folkesson - far och son. Idag är vi 20 medarbetare som säljer och distribuerar färg, lim, fog och tillbehör i västra Sverige. Allt ifrån Industrifärg, billack, högblank båtlack, oljor, målerifärg och de tillbehör som behövs för att utföra ett professionellt arbete.

Vår strävan är att erbjuda ett komplett sortiment av färg och tillbehör till den produktmålade industrin i Västra Sverige. Snabba kulörframtagningar i rätt mängd, tid och kvalitet i nära samarbete med våra kunder utgör idag kärnan i vår verksamhet.

Vi finns alltid i närheten. Lager och kontor hittar du i Kållered och Skövde.

Är du Tinters nya färgnyansör?

Är du en flexibel och organiserad person som gillar att arbeta tillsammans med drivna kollegor mot gemensamma mål? Vi söker just nu en färgnyansör till Tinter i Skövde. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver att du är strukturerad samt har förmågan att arbeta med många bollar i luften. Som färgnyansör har du varierande arbetsuppgifter så som lagerarbete, färgnyansering, lastning/lossning samt ordermottagning.


Vem söker vi?


Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter en organiserad, kommunikativ och positiv kollega. Det är meriterade om du har något års erfarenhet av att arbeta på lager och god generell förståelse för färgnyansering. Truckkort är också meriterande.


Kvalifikationer

  • B-körkort
Om anställningen
  • Placeringsort: Skövde
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid/dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning på Lernia

Sök tjänsten idag!


I den här rekryteringen samarbetar Tinter med Lernia. Du kommer att bli anställd hos Lernia och arbeta som konsult på Tinter. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anton Åberg via e-post anton.aberg@lernia.se eller telefon 0722-54 00 30. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-07-31.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.