Senior Network Consultant till Skövde

Senior Network Consultant till Skövde

Telia Cygate i Region Väst växer, och vi är nyfikna på dig som har mycket goda kunskaper inom nätverk och/eller säkerhet, samt vilja och engagemang att fortsätta utvecklas tillsammans med oss.

Jag heter Cathrine Ballay och leder en gruppering av konsulter inom nätverk, säkerhet och Hybrid-IT. Vi arbetar med lösningar från Cisco, HPE, Palo Alto, Fortinet, Checkpoint, F5, Citrix och Microsoft. Vi har hög kompetens och certifieringsgrad inom våra olika kompetensområden.

Din nästa utmaning?
Du kommer att arbeta högt som lågt med uppgifter som planering och design av olika nätverks- och säkerhetslösningar till installation, konfiguration och felsökning i kundens IT-miljö. Med tiden ser vi att din roll utvecklas till att du kan leda mindre projektgrupper, fungera som en mentor för juniora medarbetare, samt ta ett helhetsansvar för leveransen ut till kund.

I kundprojekten spänner leveransen ofta över flera tjänsteområden, vilket innebär att du kommer arbeta nära andra specialister inom nätverk, säkerhet och Hybrid IT. På så sätt får du bredare kunskaper, såsom inom nät- och säkerhetsdrift, Cloud, automation, virtualisering och datacenter. Om du på sikt vill certifiera dig inom ytterligare områden så är det något vi stödjer.


Vem är du?

Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Du har en förmåga att förstå och omsätta krav från verksamheten som du utvecklar till genomförbara lösningar, samt söker aktivt feedback för att förbättra leveransen. Vi tror att du söker dig till oss för att du vill känna tillhörighet i ett team, och du kompletterar oss med din djupa kunskap inom olika nätverks- och/eller säkerhetslösningar.

Dina erfarenheter:
  • Mycket god kunskap inom LAN, WLAN (routing och switching)
  • Det är en stor fördel om du även har kunskap inom lastbalanserare och brandväggar, och lösningar från exempelvis, Checkpoint, Fortigate, Cisco ASA och F5
  • Certifieringar
  • B-körkort och tillgång till bil är ett krav
  • Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
TeliaCygate - Home of Experts
Telia Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Hos du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence. Vi är engagerade och inkluderande i relation till varandra och vi tror på mångfald som en möjlighet.

Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha mycket roligt på vägen? Visa intresse och vi tar kontakt med dig. Placeringsort är Skövde. Om du har frågor, kontakta mig Cathrine på cathrine.ballay@cygate.se eller på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-08-28Välkommen till Telia Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!