Teknisk säljare

Teknisk säljare

 

Tätringen Tekniska i Vallentuna säljer och marknadsför marknadens mest kvalitativa tätningar till en bred och varierad kundstock runt om landet. Nu utökar vi med en teknisk säljare i eller med närhet till Skövde.

Teknisk säljare
Skövde med omnejd

Tätringens affärsidé är att tillhandahålla ett komplett program av kvalitetstätningar för samtliga tätningsapplikationer. Vi jobbar för att kunna erbjuda produkter som ger kunden optimal funktion och ekonomi samt att bidra med teknisk support och fungera som en lagerhållare åt våra kunder.

Om tjänsten
I din roll som teknisk säljare kommer du göra kundbesök hos både befintliga och nya kunder inom eftermarknad och tillverkande industri i södra och mellersta Sverige. Du ansvarar för förvaltningen och utvecklingen av dina kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen och till din hjälp har du erfarna kollegor. Som teknisk säljare har du ett fritt och självgående arbete där du kommer vara ute på fältet större delen av din tid. Det kommer ställas höga krav på att du är självgående och trivs med eget ansvar. Övernattningar förekommer i tjänsten, cirka 20 st på ett år och du rapporterar till VD.


"En typisk vecka för mig som säljare innefattar kundkontakt per telefon, mail, digitalt och kundbesök. Jag hanterar offerter och tekniska frågor. Viss orderregistrering och kontakt med leverantörer angående tillgänglighet och priser."

- Tobias Eriksson, säljare

Läs mer om vad Tobias och Peter har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/tatringen

 

Vi söker dig som har

  • Teknisk förståelse
  • Erfarenhet av försäljning mot industrisektorn
  • Teknisk utbildning lägst gymnasienivå
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Vidare söker vi dig som tycker om att göra affärer. Du är noggrann, ordningsam och gillar struktur. Du tycker om att arbeta mot mål och drivs av detta. Du är en strukturerad person som har lätt för att kommunicera både internt och externt. Du är förtroendeingivande och drivs av att skapa långsiktiga relationer.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete på ett mindre bolag med ambitionen att växa och ett starkt stöd från moderbolaget i Finland. Du kommer ha tillgång till tjänstebil och erbjuds fast lön med årsbonus.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på 036-336 34 61.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Tätringen Tekniska AB grundades 1979 och har sedan starten representerat Parker-Prädifa GmbH som är en av världens ledande tillverkare av hydraulik och pneumatiktätningar. Tätringen Tekniska AB ingår i Finska Etola-Group. Huvudverksamheten för Tätringen Tekniska och systerföretaget Tiivistekeskus OY (Tätningscentralen) är att tillhandahålla ett komplett program av kvalitetstätningar i Sverige och Finland.Våra samarbetspartners är: Parker-Prädifa, Eriks, Seal-Jet samt Krüger & Sohn. 

Läs mer på www.tatringen.se

Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (83 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!