Maskinförare

Maskinförare

Då vår maskinförare för utlastning i Borgehall ska gå i pension söker vi nu en ny kollega till Swerock AB. Vi söker en självgående hjullastarförare som tillsammans med oss vill arbeta i vår bergtäkt Borgehall (Binneberg), utanför Skövde.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sköta all vår utlastning med hjullastare samt ansvara för att underhålla vägar, våg och pumputrustning. Då Borgehall är en mindre bergtäkt är du Swerocks representant på plats. Det innebär att du även kommer ansvara för att öppna och stänga anläggningen varje dag och vara företagets ansikte utåt mot våra kunder. Du kommer även stötta våra underentreprenörer i produktionen, när tid och möjlighet finns.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder.
Du har ett lösningsfokuserat synsätt och är allmänt händig att lösa diverse praktiska utmaningar. Du behöver besitta stor social kompetens, ha ett öppet sinne för förändringar och utmaningar. Du tycker det är roligt att hantera olika typer av kunder och deras behov.

Ett krav för tjänsten är att du har yrkesbevis för hjullastare samt branscherfarenhet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Anders Lans
Telefon 0725-33 53 37
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.