Arbetsledare till driftrelaterad anläggning

Arbetsledare till driftrelaterad anläggning

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med och driva samt utveckla vår verksamhet i Svevia nu och i framtiden.

Om tjänsten: Till Skövde söker vi nu en arbetsledare till våran anläggningsavdelning inom driftrelaterad anläggning. Vi bedriver främst projekt inom anläggning i Skaraborg och Älvsborg. Projektens storlek och typ varierar vilket ger dig stora möjligheter till att vara kreativ i din roll och jobba lösningsfokuserat för att nå slutmålet. Du blir nyckelpersonen i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor. Du kommer i första hand arbeta med verksamhetsnära arbetsledning, planera genomförande och följa upp arbetet. Du stöttar platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. Arbetet innebär eget ansvar och frihet att självständigt lägga upp och planera arbetet så vi upprätthåller uppsatta krav.

Din profil: Vi tror att du har flera års erfarenhet inom anläggningsbranschen. Du har ett affärsmässigt arbetssätt med lönsamhet i fokus och är ihärdig i ditt tillvägagångssätt för att uppnå kvalité i ditt arbete. Som person är du strukturerad och självgående. Du har en förmåga att bidra med idéer och lösningar när andra ser problem. Som ledare är du engagerad och kan ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare och kan motivera dem att nå våra gemensamma mål. Goda relationer både internt i organisationen och externt med våra kunder är en viktig aspekt för lönsamma affärer. B-körkort är ett krav, så även grundläggande datakunskaper. Erfarenhet inom mätteknik (utsättning och inmätning) är meriterande.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du dela väg med oss

Ansökan: Låter detta som ett jobb för dig? Ansök via länken nedan senast den 18-09-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Sjoerd Dijkstra, tlfn: +46104581960. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!