Personbilstekniker, tillsvidare, heltid

Personbilstekniker, tillsvidare, heltid

Svenska Motor i Skövde är en lagom stor arbetsplats där vi är ett glatt gäng som alltid strävar efter att göra bilägande lättare och roligare för våra kunder. Vi jobbar med två starka varumärken, Hyundai och Subaru, samt begagnade bilar av olika märken. Svenska Motor är en del av Nordiska Motor-koncernen vilket ger trygghet och stabilitet.

Arbetet som personbilstekniker innebär service och reparationer av personbilar samt övriga förekommande verkstadsuppgifter. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling.

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och med fordonsteknisk utbildning samt minst fem års erfarenhet av arbete som fordonstekniker. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Din ansökan skickar du omgående till jobb@svenskamotor.se. Märk ansökan med "Personbilstekniker". Vi kallar till intervjuer löpande. Sista ansökningsdag är 1 juli 2018.
Frågor besvarad av platschef Jesper Nyström, 0500-38 17 01 eller jesper.nystrom@svenskamotor.se.
Mer info
Kontaktperson Jesper Nyström
Telefon 0500381700
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://svenskamotor.se
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Motor är auktoriserad återförsäljare för Hyundai och Subaru och grundades 2011. Vi utför service, reparationer och rekond, säljer reservdelar och tillbehör och har ett brett utbud av begagnade bilar, alla märken. Svenska Motor är helägt dotterbolag till Nordiska Motor AB, och drar därmed nytta av den organisation och kompetens som finns hos moderbolaget.