Stunlock Studios söker efter HR assistent

Stunlock Studios söker efter HR assistent

Har du erfarenhet av att arbeta inom HR och söker nya utmaningar?
På Stunlock Studios erbjuds du en varierad roll som ger dig möjlighet att bli en del av ett drivet och kreativt team.

Arbetsuppgifter
Vi säker en HR assistent för att vara med och driva vår tillväxt. Dagarna kommer variera och du kommer vara ett stöd i rekrytering, generella personalfrågor och all administration kring det och vara delaktig i vårt kontors välbefinnande.
Du blir en viktig support till oss i ledningsgrupp och chefer och du kommer att arbeta stöttande, administrativt och affärsinriktat inom hela HR-området.
Du kommer att ha en stor roll i arbetet med kompetensförsörjning, arbetsmiljö och arbetsrätt. Vara med och driva vårt Employer Branding arbete framåt och säkerställa en bra onboarding för våra nya stjärnor som vi rekryterar.

Hur kommer du som HR-assistent att bidra?
Vi behöver dig som trivs i en stöttande roll där du är delaktig i de övergripande HR frågorna. Vi ser att du har arbetat inom HR i några år och vill ta nästa steg i karriären. I denna roll är det en fördel om du har med dig viss kunskap inom arbetsrätt. Vi ser att du är en aktiv deltagare i vårt Emplyer Branding arbete och har viss erfarenhet sedan tidigare. Vi behöver dig att vara engagerad i att arbeta aktivt för att attrahera nya stjärnor till vårt team.
Du kommer att arbeta med våra värderingar och vara med och säkerställa en bra och framgångsrik företagskultur före, under och efter vår tillväxtresa.
Till vardags pratar vi både svenska och engelska.

Du har följande bakgrund:
Vi ser att du har en akademisk utbildning och arbetat inom relevant område i 2 år eller minst 3 års erfarenhet inom HR arbete och gärna med fördjupning på arbetsrätt. Det är väldigt viktigt att du kommunicerar väl i både svenska och engelska. Du är en god administratör och behärska Officepaketet väl.

Din omgivning beskriver dig som...
Den trygga hamnen där man alltid är välkommen.
För folk runtomkring är du personen som kommer med konkreta och genomtänkta förbättringsförslag. Du har kapacitet att komma med konstruktiva idéer i en ständigt utvecklande miljö. Med mogenhet och självständighet kan du driva ditt arbete framåt samtidigt som du håller en transparent dialog med kollegor.
Är det så att du har ett intresse för gaming, underhållning eller media så kommer det väl till pass.

Hur är det att jobba hos oss?
Stunlock Studios är en relativt platt organisation där många personer bär flera hattar. Vi arbetar med scrum i vår utveckling för att nå våra mål samtidigt som Stunlocks utvecklingsprocess är väldigt iterativ och hands-on.
Vi samlas runt det gemensamma intresset som är dataspel/utveckling av dataspel och en gång i veckan försöker vi träffas för ett träningspass. Vi arbetar med och håller hög dialog för att säkerställa en bra livsbalanas och det finns möjlighet till distansarbete någon dag i veckan.

Vi är här för att skapa konkurrenskraftiga spel av hög kvalitet och drivs av hängivenhet och beslutsamhet. Från de prisbelönta och kritikerrosade Bloodline Champions till den färgglada zombiemassakern Dead Island: Epidemic - vi fokuserar på kreativa lösningar, spelarinteraktion och utmanande gameplay.
Stunlock Studios har arbetat med högprofilerade partners sedan starten. Vi håller ett öppet sinne och utforskar nya möjligheter i spelbranschen när de dyker upp. Vi växer med varje projekt, för att bli allt vi kan vara. Vi strävar för att säkerställa en rolig och inkluderande arbetsmiljö. Du kan förvänta dig att dina medarbetare är ivriga spelentusiaster, allt från hårda PvP-spelare till brädspelsälskare. https://www.stunlock.com/

Om Stunlock
Inom dessa väggar föds världar, hjältar reser sig och episka arenor byggs. Vi skapar banbrytande, community-drivna spel med spelarna som vårt fokus. Inspirerade av enkelheten i klassiska spel lägger vi till innovativa idéer och kreativ mekanik med ett syfte i åtanke - att ge våra spelare en omedelbart spännande upplevelse.
Vi har 33 personer i vårt team, var och en begåvad med sina egna unika färdigheter och tillför något nytt till bordet. Dessutom är vi stolta över att vara certifierade som en Healthy Place to Work, vilket är till för företag som aktivt arbetar för hållbar hälsa för anställda skapar förutsättningar för en hållbar framtid. Stunlock är det perfekta stället att börja din karriär inom spelbranschen eller visa upp dina år av erfarenhet!

Ansökningsprocess
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
I den här rekryteringen samarbetar Stunlock Studios med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 073-6847707.

Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester, videointervjuer och ev,som sista del, ett arbetscase, som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Varmt Välkommen med din ansökan! Sista ansäkningsdag är 6/12-2022

Sökord
HR, HR-assistent, Rekrytering, resursanskaffning, Hållbarhet, Employer branding, Gaming, Innovation
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!