Är du student och behöver en extra inkomst?

Är du student och behöver en extra inkomst?

Vi har nu brådskande behov av dig som vill jobba extra med varuplock vid sidan av studierna. Det är viktigt att du som söker jobbet är flexibel och kan starta snabbt då tillsättning kan ske omgående.

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag söker vi dig som vill jobba med varuplock ute hos vår kund. Vi på StudentConsulting är rutinerade inom bemanningsbranschen och har mångårig erfarenhet av att arbeta med just studenter som arbetsgrupp. Vi berättar mer om vår aktuella kund vid kontakt efter ansökan. Jobbet som varuplockare är ett fysiskt arbete där det även är viktigt att du är noggrann samt gillar service och kan bemöta kunder på bästa sätt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande på minst 50%. Du motiveras av ett extraarbete och känner att det finns både intresse och utrymme för detta. Du som söker är gärna flexibel och kan arbeta dagtid på vardagar runt studierna. Som person är du social, driven och noggrann i allt du tar dig för.

Urval och rekrytering sker löpnade, skicka in din ansökan redan idag.

Sökord: butiksmedarbetare, Varuplock

Sökord: butiksmedarbetare, Varuplock
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com