Stenstorps Tak AB söker takläggare

Stenstorps Tak AB söker takläggare

Tjänstebeskrivning

Stenstorps Tak AB söker nu takläggare genom Premier

Som takläggare kommer du huvudsakligen att arbeta i Skaraborg med omnejd, men arbete på annan ort kan förekomma. Uppdragen består mestadels av nyläggning, omläggning samt reparation. Du kommer att arbeta mot bland annat byggnadsentreprenörer, Fastighetsbostäder, kommun, industri mfl.

Din anställning kommer att börja hos Premier men med goda chanser att gå över i en anställning hos Stenstorps Tak AB. Arbetet utförs under dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av takläggning. Du har en gymnasial utbildning, med inriktning bygg eller motsvarande vuxenutbildning.

Vi ser det som en självklarhet att du är driftig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är självgående och vill ha ett varierande arbete. Vidare har du ett flexibelt arbetssätt som tillsammans med din servicemedvetenhet platsar hos oss och våra kunder och uppdragsgivare.

Krav

Krav
B-körkort
Heta arbeten
Svenska i tal och skrift

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Sara Stenlund, Mail Sara.Stenlund@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stenstorps Tak är ett företag med mer än 20 års erfarenhet av arbete på låglutande taksystem, och det har gjort oss till specialister på området. Vårt motto är att kunna erbjuda en god service och ett arbete utfört med det bästa materialet på marknaden. Detta gör vi till ett mycket bra pris och med en hög kvalité på vårt arbete.

Då vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder en komplett lösning för tätskiktsentreprenader och även kompletta plåtslagerientreprenader. Detta medför också att vi kan ge en bättre service samt gör oss än mer konkurrenskraftiga