Produktionsarbetare till Stena Recycling AB i Skövde

Produktionsarbetare till Stena Recycling AB i Skövde

Stena Recycling AB söker nu en medarbetare på heltid till filialen i Skövde. Är du en praktisk person som förstår vikten av ordning och reda? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig söker!

Om tjänsten
Som produktionsarbetare kommer du främst vara delaktig i gårdsarbetet på vår anläggning i Skövde. Du har bra koll på våra olika materialslag och att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande tid och kvalitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att klassa, sortera, bearbeta, lasta och lossa material med hjullastare, truck och materialhanterare. De administrativa uppgifterna handlar framförallt om in- och utvägningar, upplägg av nya kunder, kontakt med transportörer m.m. I tjänsten ingår även att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner. Därutöver kommer du att vara delaktig i att förbättra rutiner och arbetssätt i produktionen samt att driva vårt säkerhetsarbete framåt.

Hos Stena recycling AB får du möjlighet att bli en del i ett av branschens ledande företag men också ett varierande arbete med duktiga arbetskamrater

Om dig
Vi söker dig som är en lagspelare och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne. Rollen kräver att du som person är stresstålig och likaså serviceinriktad. För tjänsten är det meriterande med behörighet av C2 samt om du tidigare arbetat med materialhantering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar och driva verksamheten framåt. Har du erfarenhet av hantering av farligt avfall, ADR, alternativt metallkunskaper ser vi mycket positivt på det. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
  • Körkort och tillgång till bil
  • Datorvana
  • Har gymnasial utbildning inom handel, industri, teknik eller liknande
Om anställningen
  • Placeringsort: Skövde
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Lina Melltoft via lina.melltoft@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling AB är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling AB innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Uppdraget är en del av Lernias uthyrningsverksamhet som innebär att du blir anställd hos Lernia men arbetar hos Stena Recycling. Uppdraget är långsiktigt och det finns goda möjligheter för framtida anställning hos kund.