Teknisk säljare hos Spiken Equipment & Service

Teknisk säljare hos Spiken Equipment & Service

Tjänstebeskrivning

Är du en relationsskapande person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom B2B och kundrelationer? Spiken Equpiment & Service söker just nu en serviceinriktad Teknisk säljare som utgår hemifrån och arbetar över distriktet Skaraborg, Trestad, Dalsland, Värmland och Närke. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

I den här rollen kommer du att sälja utrustning genom uppsökande och relationsbyggande försäljning. Våra kunder är verkstäder inom bil, plåt, lack, gummi- och lastbil samt alla andra som använder verkstadsutrustning. Du ansvarar för hela säljprocessen själv - du tar den första kontakten med kunden, bokar samt utför kundbesök hos verkstäderna, guidar dem i produkterna samt uppföljning av din försäljning

Som Teknisk säljare har du 12 kollegor ute på fältet och resterande kollegor på huvudkontoret i Skövde, du rapporterar till försäljningschefen.

Kvalifikationer

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med B2B och kundrelationer. Det är viktigt att du strävar efter att ge varje kund en personlig och genuin serviceupplevelse. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och med en hög servicenivå skapar du goda och långsiktiga relationer med våra kunder.

Du har ett stort tekniskt intresse och är en kreativ problemlösare. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning mot företag samt uppsökande försäljning. För att lyckas i tjänsten behöver du vara mål- och resultatinriktad och kan planera din arbetstid för att maximera dina insatser.

Vad erbjuder vi dig?
Du får en utvecklande tjänst i ett stabilt företag som ligger i framkant med kvalitativa produkter, nya idéer och innovativa kundanpassade lösningar. Spiken Equipment & Service är en arbetsplats där kvalitet och långsiktiga kundrelationer är ledorden samt att du får engagerade, problemlösande och kunniga kollegor.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Sara Stenlund tel 0727007838.
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast den 16 maj. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Skövde
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spiken Equipment & Service jobbar med försäljning och service med de världsledande tillverkarna av verkstadsutrustning. Vi är i en expansiv fas och söker därför säljare för att hinna med den efterfrågan som är nu. Vi tillhandahåller utrustning och kunskap för våra kunder. Vi har även möjlighet att hjälpa våra kunder att rita upp verkstaden i 3D utförande. Vi har ett stort lager av utrustning hemma bla ca 150 billyftar, 100 däckmaskiner, vi har även ett stort reservdelslager med både reservdelar och förslitningsdelar.