Specsavers Skövde söker Optiker med kontaktlinsbehörighet

Specsavers Skövde söker Optiker med kontaktlinsbehörighet

Optiker till Skövde

Vi söker Optiker med kontaktlinsbehörighet till Sveriges marknadsledande optikerkedja.
Vi driver 3st Specsaversbutiker i Skaraborg.
Skövde, Lidköping och Falköping.

Till vår butik i Skövde söker vi en driven Optiker med stort engagemang. Din huvuduppgift som optiker är att genomföra synundersökningar och du har ett ansvar för att kunden blir väl omhändertagen och att du skall försöka överträffa kundens förväntningar varje gång. Du kommer att jobba i ett nära samarbete med våra Optikerassistenter.

Som person är du social och utåtriktad och brinner för ditt jobb. Du gillar förändringar och tycker om att ha kontakt med både kunder och personal och du vill alltid erbjuder dina kunder en unik kundupplevelse. Du trivs med att ha ansvar och lära dig nya saker.

Du som söker måste vara en legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet, gärna ha några års erfarenhet som Optiker. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för glasögon, bågar och mode.
Mer info
Kontaktperson Patrick Demegård
Telefon 070-551 91 72
Email Mejla Patrick Demegård
Område Skövde
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.specsavers.se
Sista ansökningsdag 9 dec (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Specsavers är en av världens största optikerkedjor. Den grundades 1984 av optikerparet Doug och Mary Perkins i England. Specsavers har över 1500 butiker i 10 länder med 26 000 anställda. Kedjan etablerade sig i Sverige 2005 genom köp av cirka 50 butiker från kedjorna Blic och Två Blå. Idag är vi marknadsledande i Sverige.