2 st erfarna snickare sökes

2 st erfarna snickare sökes

Just nu behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare två byggnadsarbetare. Är du sugen på nya utmaningar i ett kundfokuserat modernt byggföretag?

Vi söker 2 st självgående snickare med god erfarenhet från byggbranschen och nybyggnationer, med en känsla för kvalitet. Du samarbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Du är engagerad, noggrann och driven och som person är du social, utåtriktad och en teamplayer. Du vågar ta egna initiativ och ser vad som behövs göras. Hos oss får du chansen att vara med att utveckla ett modernt och kundfokuserat byggföretag.

Yrkesbevis och B-körkort är ett krav.

Som anställd hos oss får du variation i det dagliga arbetet och får arbeta tillsammans i ett glatt gäng.

Omfattning: Heltid

Ort: Skövde

Start: Omgående

Ansök

Vid intresse vänligen skicka in ditt CV + referenser till info@snickarfabriken.se . Intervjuer och rekrytering sker löpande och vi vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kring tjänsten ring Jimmi på 0723-96 00 10

Vi ser kvalitet som en viktig framgångsfaktor såväl i enskilda bygguppdrag som i ett långsiktigt företagsperspektiv och arbetar utifrån vår kvalitetspolicy. Läs mer om vår kvalitetspolicy på vår hemsida www.snickarfabriken.se.
Mer info
Kontaktperson Jimmi Lundh
Telefon 0723960010
Email Mejla Jimmi Lundh
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.snickarfabriken.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har specialiserat oss inom ROT-arbeten (Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad) men arbetar även med nybyggnation samt fastighetsutveckling.

Genom åren har vi skapat ett nära samarbete med utvalda underentreprenörer och konsulter som är specialister inom sitt område och som alltid levererar ett felfritt arbete. Detta gör oss starka som totalentreprenör där du som kund kan lita på att få en felfri slutprodukt av hög kvalitet.

Snickarfabriken startades i Skövde 2015 av en passionerad snickare som tyckte att det var dags att bryta det dåliga ryktet om hantverkare. Man kan säga att det var passionen som väckte liv i Snickarfabriken!

Är man passionerad så kommer det ett stort engagemang på köpet och adderar man till en fingertoppskänsla för kvalitet så har man ett bra utgångsläge som byggföretag. Alla våra medarbetare är lika viktiga och vi ställer lika höga krav på underentreprenörer som vi gör på oss själva.