Arbetsledare Infraservice - Skövde

Om jobbet

Skanska Asfalt och Betong är ett av Sveriges ledande företag inom asfalt, betong, bergmaterial, drift och underhåll av vägar samt maskinuthyrning. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Infraservice utför drift- och underhåll av Sveriges vägnät, brounderhåll, trafikanordningar samt mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 90 medarbetare över hela landet.

Till vårt driftområde i Skövde söker vi nu

Engagerad arbetsledare som gillar ordning och reda

Du planerar och leder arbetet inom driftområdet tillsammans med produktionschefen och skapar förutsättningar för en god framdrift med fokus på säkerhet, kvalitet, produktivitet och lönsamhet.

Din vardag består till stor del av att samordna och planera verksamheten, att hitta de bästa lösningarna för produktionen samt att driva det dagliga arbetet tillsammans med dina medarbetare. Beredskapstjänst kan förekomma i tjänsten.

Inom Driftområde Skövde ansvarar vi för drift och underhåll av 100 mil väg. I vårt kontrakt ingår skötsel av allt från grusvägar till asfalterade vägar och vi utför dikning, slåtter, allmänt vägunderhåll samt mindre markarbeten. Vintertid utför vi snöröjning samt preventiv halkbekämpning.

Du tar beslut och får saker att hända.

Den som kommer trivas som arbetsledare hos oss är en målmedveten och engagerande person som tycker om att hitta bra lösningar på stort och smått. Du drivs av ledarskapet och att bygga det bästa laget samt har förmågan att ta tillvara den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och få alla att arbeta mot gemensamma mål.

Du har också:
  • Erfarenhet från anläggningsbranschen eller annan Industriverksamhet
  • Goda språkkunskaper i svenska
  • Bra IT-kunskaper och erfarenhet Office-programmen
  • B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.
Ansök senast 9 juni eller skicka in ditt CV redan idag!

Vi hanterar ansökningar löpande, så ansök så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta områdeschef Mikael Norell på 010-448 48 40.

Välkommen till Skanska!
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 juni

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.