Kökssäljare Beijer Skövde

Kökssäljare Beijer Skövde

Beijer Skövde söker nu efter en kökssäljare att komplettera säljteamet med. Är du en driven och engageradsäljare med intresse av köksförsäljning? Trivs du i en säljroll där fokus ligger på att skapa långsiktiga och utvecklande relationer? Missa då inte denna chans. Beijer söker nu dig som vill bli del av satsningen inom köksförsäljning.

Som Kökssäljare på Beijer arbetar du huvudsakligen med försäljningsutveckling av kök och köksförsäljning till företagskunder samt konsumenter. Det dagliga arbetet präglas av mycket kundkontakt och nära samarbete med övriga proffssäljare.

Arbetsuppgifter:
  • Designa, rita och sälja interiörlösningar, både mot företagskund och konsument
  • Ge professionella råd kring val och användning av produkter
  • Proaktivt försäljningsarbete utanför filialen
  • Order, offerthantering & uppföljning
  • Ansvar för hela varuflödet inkl eventuella garantiåtaganden
  • Säkerställa att varor som kund har beställt levereras tillkund enligt offert
Vem är du?

Vi söker dig med ett starkt driv och intresse för köksförsäljning. Köksinriktningen är något du trivs med och har en motivation för. Du ser en utmaning i varje möjlig affär, är kommunikativ, lätt för att skapa ett förtroende hos kunden och har ett stort lösningsorienterat sinne. Egenskaper du besitter är resultatinriktad, positiv, flexibel, prestigelös och duktig på att etablera goda kundrelationer. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor där du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete inom kök. Har du även kunskaper inom byggmaterial anses det mycket meriterande.

Vad erbjuder Beijer?

Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna samt lyfta upp våra hjältar ute på filialerna. Proffssäljrollen är en av våra viktigaste roller där god prestation och engagemang uppmuntras.

Teamet: Du kommer bli en del av ett härligt säljteam som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Du kommer att rapportera till Säljchefen. Placeringsort Skövde.

Varmt välkommen till oss!

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 14 aug 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland