Nu söker vi ny fordonsförare till transportgruppen

Nu söker vi ny fordonsförare till transportgruppen

Om arbetsplatsen
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor service ansvarar för måltidsverksamhet, lokalvård och fastighetsskötsel, skötsel av gator, parker och skog, anläggningsarbeten, ledningsnätsarbeten, reparations- och verkstadsarbeten för kommunens maskiner och fordon och drift Skövde flygplats och vissa andra externt efterfrågade tjänster. Vidare ansvarar sektorn för att försörja kommunens verksamheter med lokaler och förvalta de fastigheter där kommunal verksamhet bedrivs för att vara beställarfunktion vid uppdragsgivna entreprenader och för att utveckla och förvalta de taxefinansierade verksamheterna VA (vatten och avlopp) samt eget ägt fibernät.

Arbetsuppgifter
Som Fordonsförare hos oss ingår du i ett team med 10 medarbetare och du kommer arbeta med olika sysslor inom Transport. Enheten utgår från Kommunverkstaden som är belägen i Hasslums industriområde med mycket kort resväg till Skövde centrum. Vi tillhandahåller trans-porter med egen fordonspark inom Anläggning och Distribution. Du kommer att arbeta med alla våra fordon, så som lastbil, traktor och lastmaskin. Vi har också en del specialfordon så som sugande sopbil. Jobbet är omväxlande, fritt och ansvarsfullt.

Kvalifikationer
Vi söker en ansvarskännande och självständig medarbetare som har en naturlig känsla för service. Då rollen innhåller även fysiska insatser krävs det att du har en god fysik som klarar av ansträngningarna det innebär. Om du värdesätter ett gott samarbete och har en strävan att bidra till arbetsgruppens positiva stämning och prestation, då har du goda förutsättningar att trivas med oss som dina kollegor. För att kvalificera sig till denna tjänst behöver du ha B- och C-körkort, förarbevis för lastmaskin (godsmottagning och entreprenad) samt erfarenhet som Fordonsförare. YKB och digitalt förarkort är också ett krav. Det är meriterande om du även har CE-körkort, kranförarbevis och förarbevis för grävmaskin och truck. Då vinterberedskap ingår i tjänsten ser vi tidigare erfarenhet av detta som plus.

Övrigt
Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Henrik Svensson
Telefon 0500-49 88 99
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 feb 2020 (9 dagar kvar)