Nu söker vi Anläggningsarbetare som gillar stora tekniska utmaningar och god laganda!

Nu söker vi Anläggningsarbetare som gillar stora tekniska utmaningar och god laganda!

Tillsammans med 20-25 st. Anläggningsarbetare och 4 st. Gruppchefer på enheten för produktion jobbar du mycket varierat med allt ifrån nyanläggning och underhåll av exempelvis kommunalt vatten och avlopp, el och fiber, gatu- och cykelvägsbyggnation, plattläggning och stensättning. Du är med och skapar förutsättningar för en fortsatt expansion av staden samt att underhålla den befintliga infrastrukturen. Som Anläggningsarbetare utgår du från den aktuella arbetsplatsen och uppdrag utförs runt om i hela kommunen. Vi följer den senaste utvecklingen inom yrkesområdet och strävar alltid efter att ligga i framkant gällande det tekniska utförandet av en uppgift.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning som Anläggningsarbetare eller relevant erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Uppdraget förutsätter att du har god förmåga att samarbeta i grupp, men även känner dig trygg med att arbeta självständigt när arbetet så kräver. För att lyckas i denna roll krävs det att du kan vara flexibel och lösningsinriktad när gruppen står inför en uppgift. Att självständigt planera och prioritera det egna arbetet är också viktigt för tjänsten. Du är noggrann och strävar alltid efter att uppnå ett gott resultat. Jobbet innebär handledning av kollegor, för dig är detta en naturlig och viktig del i det dagliga arbetet. Du behöver ha ett intresse för utvecklingsarbete med utgångspunkt i ständiga förbättringar, dels för din individuella utveckling, men även för gruppens. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav. Kursen "Säkerhet på väg" krävs för tjänsten, men kan genomföras internt efter anställning. Det är meriterande om du innehar sprängkort, så är även en utbildning inom stensättning.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från trakasserier och diskriminerande strukturer. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Elin Frössling
Telefon 0500-49 82 61
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I denna tjänst blir du en del av sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. På arbetsavdelningen arbetar ca 130 st. medarbetare med uppdrag inom drift/underhåll samt produktion gällande park och gata, fordonsverkstad, eldistribution och nyanläggning. Vi vär-nar om en god arbetsmiljö, därför är ständiga investeringar i arbetsmiljöarbetet en själv-klarhet för oss. Vi tror också på ett tillitsbaserat ledarskap som en bidragande faktor till ökad trivsel och trygghet i arbetet. Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans tar vi Skövde framåt!