Kundmottagare sökes till Arbetsavdelningens verkstad

Kundmottagare sökes till Arbetsavdelningens verkstad

Om arbetsplatsen
Med frihet under ansvar jobbar du med stort fokus på kunden och god arbetsstruktur. Du utgår från kontorslandskap, men rör dig mycket i den närliggande verkstadsmiljön. Arbetsavdelningen består av flera byggnader i Hasslums industriområde med gång- och cykelavstånd från Skövde centrum. I rollen blir du en del av sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

Arbetsuppgifter
Det är du som är ansiktet utåt för verkstadsdelen då du tar emot kunderna för att sedan planera in service och reparationer. Du lägger upp en arbetsorder och styr/stöttar mekanikerna i det fortsatta arbetet. Verkstaden samarbetar med kommunens samtliga sektorer och även med AÖS, RÖS, andra kommunala bolag samt vissa fastighetsbolag. Det ingår i ditt uppdrag att sköta beställning av nödvändiga delar och du ansvarar också över reservdelslagret och dess struktur. I rollen ingår olika administrativa uppgifter, bl. a arbete kopplat till fakturor. Du rapporterar till verkstadens gruppchef och ni ett nära samarbete.

Kvalifikationer
Du har någon form av verkstadsbakgrund och förmodligen även god vana av att jobba med kundservice. Då tjänsten innebär många kontakter, både interna och externa, behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift. Du behöver även ha goda kunskaper i engelska för att kunna ta del av ex. instruktionsböcker. För att axla denna roll behöver du ha en utvecklad social förmåga och vara duktig på att skapa och bygga förtroendefulla relationer. Du har ett naturligt fokus gällande kundservice och har förmåga att agera både diplomatiskt och tydligt, beroende på situation. Vi söker dig som har sinne för god struktur och planering, men som samtidigt kan agera flexibelt och vara duktig på att prioritera även i tidspressade lägen. För att passa för denna roll behöver du också vara ansvarsfull, utvecklingsmotiverad och dela vår höga arbetsmoral. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i våra urval.

Övrigt
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta en kontaktperson som finns angiven i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Staffan Weinö
Telefon 0500-49 81 76
Område Skövde
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (9 dagar kvar)