Kock Vasaskolan

Kock Vasaskolan

Om arbetsplatsen
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid. Sektor service ansvarar för måltidsverksamhet, lokalvård och fastighetsskötsel, skötsel av gator, parker och skog, anläggningsarbeten, ledningsnätsarbeten, reparations- och verkstadsarbeten för kommunens maskiner och fordon och drift Skövde flygplats och vissa andra externt efterfrågade tjänster. Vidare ansvarar sektorn för att försörja kommunens verksamheter med lokaler och förvalta de fastigheter där kommunal verksamhet bedrivs för att vara beställarfunktion vid uppdragsgivna entreprenader och för att utveckla och förvalta de taxefinansierade verksamheterna VA (vatten och avlopp) samt eget ägt fibernät.

Arbetsuppgifter
Vasaskolan är en högstadieskola med drygt 500 elever. Vi söker nu en kock som tillsammans med två kollegor ska laga och servera dagens lunch, dagens vegetariska och en variationsrik salladsbuffé till skolans elever och pedagoger. Köket är ett öppet kök vilket gör att kontakten och samarbetet med elever och pedagoger främjas. Skolrestaurangen arbetar kontinuerligt med utveckling av verksamheten både vad gäller gastronomi, hållbarhet och samarbete med den pedagogiska verksamheten. Måltidsavdelningen i Skövde kommun har en decentraliserad organisation med stor tillit till medarbetarna och uppmuntrar det kreativa köksarbetet och arbetet med såväl drift som med ekonomi. Vår mat lagas från grunden med fokus på svenska råvaror enligt kommunens Måltidspolicy.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har treårig kockutbildning samt erfarenhet från yrket. Du är trygg i din profession och tar egna initiativ. Du har ett brinnande intresse för matlagning, är kreativ och vill utveckla verksamheten. Du ska kunna se utvecklingsmöjligheter och söka nya angreppssätt. Du ska vara stresstålig, positiv och ha en god förmåga att skapa goda relationer och se möjligheter istället för hinder. För att du ska trivas på denna arbetsplats är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett mycket gott bemötande mot gäster, arbetskamrater och övriga parter.

Övrigt
Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Helene Lindkvist
Telefon 0500-49 85 45
Område Skövde
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)