Insamlingspersonal, Avfallshantering Östra Skaraborg (AÖS)

Insamlingspersonal, Avfallshantering Östra Skaraborg (AÖS)

Om arbetsplatsen
Avfallshantering Östra Skaraborg (AÖS) är ett kommunalförbund med Falköping, Gullspång, Hjo, Karlsborg, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro och Töreboda kommuner som medlemmar. Vår uppgift är att ansvara för insamling, behandling, planering och information om hushållsavfallet för ca 170 000 invånare. AÖS är en politiskt styrd organisation med kontor i Skövde.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha din arbetsplats på AÖS enheten Skövde. Du kommer utföra de arbetsuppgifter som förekommer vid sophämtning t e x framföra sopbil, samla in avfall, byta kärl hos kund, ha kontakt med kund, rapportera avvikelser mm. Som insamlingspersonal jobbar du dagtid: måndag till fredag. Arbete på helgdagar kan förekomma.

Kvalifikationer
* Serviceinriktad * Goda datakunskaper * C-körkort med YKB * Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Dina viktigaste egenskaper är att du självständigt kan prioritera ditt arbete samt att du är noggrann och ansvarstagande. Du är också serviceinriktad och har lätt för att kommunicera både i tal och i skrift. Du är en positiv och flexibel person som har lätt för att samarbeta.

Övrigt
AÖS eftersträvar mångfald och välkomnar alla kvalificerade sökanden. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Mer info
Kontaktperson Mikael Thörnberg
Telefon 0500-49 76 69
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Miljö & Djurvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (72 dagar kvar)