Fastighetsskötare Semestervikarie

Fastighetsskötare Semestervikarie

Om arbetsplatsen
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor service ansvarar för måltidsverksamhet, lokalvård och fastighetsskötsel, skötsel av gator, parker och skog, anläggningsarbeten, ledningsnätsarbeten, reparations- och verkstadsarbeten för kommunens maskiner och fordon och vissa andra externt efterfrågade tjänster. Vidare ansvarar sektorn för att försörja kommunens verksamheter med lokaler och förvalta de fastigheter där kommunal verksamhet bedrivs för att vara beställarfunktion vid uppdragsgivna entreprenader och för att utveckla och förvalta de taxefinansierade verksamheterna VA (vatten och avlopp) samt eget ägt fibernät.

Fastighetsserviceavdelning består av flera områden, Centrum, Timmersdala/Lerdala, Stöpen, Tidan/Väring, Igelstorp/Värsås med 3 till 6 fastighetsskötare på varje område. Under sommarmånaderna är vi i behov av 4-6 sommarvikarier som tillsammans med övrig personal ska arbeta med fastighetsservice och skötsel av grönytor.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare erbjuds du en varierad vardag där du möter många människor i ett arbete med frihet inom ramen för uppdraget. Du har ett tätt samarbete med andra branschkollegor så som exempelvis reparatörer.

Fastighetsskötarna arbetar med tekniska installationer inom kommunens fastighetsbestånd, såsom ventilation, brandskydd, värme och andra styrsystem, men även mer traditionell fastighetsskötsel.

Fastighetsbeståndet består av allt från skolor, förskolor och gruppboenden till fritidsanläggningar vilket ger en härligt omväxlande arbetsmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av skötsel av grönytor, enklare reparationer samt kundkontakt.Kvalifikationer
Gymnasieutbildning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser gärna att du har allmänna kunskaper inom fastighetsskötsel och reparationer.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel är meriterande

Viktiga personliga egenskaper:
Du är ansvarsfull och har ett professionellt bemötande
Du är engagerad, arbetar effektivt och är serviceinriktad, det innebär att du är lyhörd och har ett professionellt bemötande gentemot kund och kollegor.
Du har förmågan att arbeta både självständigt och i team

God datorvana och användande av elektroniska hjälpmedel är meriterande då både dator och smartphone är viktiga arbetsredskap i det dagliga arbetet.

B-körkort är ett krav.


Övrigt
Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Joakim Modin
Telefon 0500-49 80 69
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (3 dagar kvar)