DISTRIBUTIONS - ELEKTRIKER - för dig som gillar utmaningar & god laganda

DISTRIBUTIONS - ELEKTRIKER - för dig som gillar utmaningar & god laganda

Om arbetsplatsen
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid. Sektor service ansvarar för måltidsverksamhet, lokalvård och fastighetsskötsel, skötsel av gator, parker och skog, anläggningsarbeten, ledningsnätsarbeten, reparations- och verkstadsarbeten för kommunens maskiner och fordon och drift Skövde flygplats och vissa andra externt efterfrågade tjänster. Vidare ansvarar sektorn för att försörja kommunens verksamheter med lokaler och förvalta de fastigheter där kommunal verksamhet bedrivs för att vara beställarfunktion vid uppdragsgivna entreprenader och för att utveckla och förvalta de taxefinansierade verksamheterna VA (vatten och avlopp) samt eget ägt fibernät.

Arbetsuppgifter
Så som Distributionselektriker kommer du att främst jobba med nyanläggnings- och underhållsarbeten på Skövdes Energis elnät 0,4 - 130 kv. Tjänsterna möjliggör livskvalité genom kombinationen av attraktiva arbetstider och ett omväxlande och självständigt arbete i utomhusmiljö. Som Elektriker hos oss får du varierande arbetsdagar innehållande installation, drift, underhållsarbete, felsökning och reparation. Vi följer de senaste rönen inom yrkesområdet och strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller teknisk utveckling. Vi tror oss veta att alla gör ett bättre jobb om man har det roligt och trivs på jobbet. Därför har Skövde Kommun som mål att vara en föregångare när det kommer till arbetsmiljö-frågor. Att vi har bra jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en fin gemenskap gör att många blir kvar länge hos oss.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad Elektriker, och som helst har en mångårig erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av gatubelysning, samt om du har genomgått ESA-utbildningar samt "Arbete på väg". Du är van vid att löpande genomföra risk- och säkerhetsanalyser samt att följa instruktioner. Eftersom tjänsten innebär arbete inom hela kommunen är B-körkort ett krav likväl som att du behöver ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. * Du har lätt för att skapa kontakter och relationer som bidrar till goda samarbeten. * Du trivs med att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du är självgående och kan ta egna beslut i det dagliga arbetet. * Du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och anpassningsbar när förutsättningarna förändras. * Du är noggrann och strävar alltid efter att uppnå ett gott resultat. Periodvis inkluderar jobbet handledning av kollegor. För dig är detta en naturlig och viktig del i det dagliga arbetet. * Du har ett intresse för utvecklingsarbete med utgångspunkt i ständiga förbättringar, dels för din individuella utveckling, men även för gruppens.

Övrigt
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer. Vi undanber oss alla samtal från er som säljer annonser och rekryteringstjänster. Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Eric Calestam
Telefon 0500498000
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (66 dagar kvar)