Är du vår nya Fordonsreparatör som uppskattar stor variation i ditt arbete?

Är du vår nya Fordonsreparatör som uppskattar stor variation i ditt arbete?

Som Fordonsreparatör hos oss råder stor flexibilitet i arbetsområdet och rollen är bredare än på de flesta andra ställen. Denna tjänst är tänkt att primärt arbeta med personbilar, tunga fordon och släpvagnar. Uppdragen är ofta i form av brådskande ärenden och det är vanligt att man behöver omprioritera sina arbeten under dagen, då det kan dyka upp något som kräver akut åtgärd. I vissa fall görs uttryckningar så fordonet kan repareras på sin plats, då används en utrustad verkstadsbuss. I arbetet ingår även att utrusta nya fordon med t ex. alkolås, extraljus och måttanpassad specialutrustning. Tillsammans med dina tre Mekanikerkollegor blir du del av ett gott gäng där glädje och laganda är naturliga inslag i arbetet. Arbetstider Vinterperiod, 1 oktober - 31 mars: må-fr 07:00-16:00 (frukostrast 09:00-09:15, lunchrast 12:30-13:00) Sommarperiod, 1 april - 30 september: må-to 06:45-16:00 (frukostrast 09:00-09:15, lunchrast 12:30-13:00) fr 06:45-13:00 (frukostrast 09:00-09:15) Dag före helgdag (som infaller må-lö) Ord. starttid-13:00 Alla klämdagar är inarbetade.

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad till denna tjänst behöver du en utbildning som Fordonsreparatör/Fordonsmekaniker eller motsvarande erfarenhet/kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det krävs även att du har så väl kunskap som erfarenhet av MIG-svets, gassvetsning och gasskärning. Har du dessutom AC-behörighet är detta meriterande. Som person behöver du vara ordningsam och detaljfokuserad samt nyfiken och positivt inställd till utveckling. Då det förekommer mycket kundkontakt i tjänsten krävs det att du har ett sinne för god service. För att passa in i vårt team bör du vara lättsam, öppen och trygg i dig själv. Att du har en god samarbetsförmåga och är en tydlig lagspelare är andra egenskaper som kommer väl tillpass hos oss.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Elin Frössling
Telefon 0500-49 82 61
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I rollen blir du en del av sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans tar vi Skövde framåt!