Vikarierande innesäljare till Skövde Slakteri

Vikarierande innesäljare till Skövde Slakteri

Är du duktig på att knyta
kontakter och att vara spindeln i nätet? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetet som innesäljare innebär främst arbete mot befintliga kunder efter fastställd ringlista men även en del nykundsbearbetning. I rollen tar du emot och hanterar kundordrar och har ett nära samarbete med fältsäljarna. Du lär känna kunden och dess behov och är ett bollplank kring nya artiklar och kampanjer för ökad försäljning. Det ingår mycket administration i tjänsten så vi förutsätter att du som söker har mycket goda datakunskaper och kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Kvalifikationer
Du är serviceminded och duktig på att kommunicera, du har lätt för att få kontakt med kunder och underhåller kundrelationer på ett bra sätt. Vi värdesätter en god kollega som kan samarbeta med andra samtidigt som du är trygg i dig själv och är självgående i ditt arbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Jeeves som affärssystem. Det är även meriterande med erfarenhet av livsmedelsbranschen, då med inriktning kött och färskvaror.

Tjänsten är till en början ett sommarvikariat med mycket goda möjligheter för fortsättning i höst.

Intresserad?
Vill du bli en del av vårt team – sök jobbet!
Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig.
Mejla in ditt CV samt personliga brev till oss till:
info@skovdeslakteri.se
Mer info
Email Mejla Skövde Slakteri
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.skovdeslakteri.com
Sista ansökningsdag 4 juni 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns, Sohlbergs och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Men trots vår storlek och snabba tillväxt har vi lyckats bibehålla det personliga bemötandet och de snabba besluten, egenskaper som vi vet värderas högt bland såväl producenter som kunder.

Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum. Kvalitetskraven styr vårt agerande i allt från djurhållningsfrågor och transporter till hygien och uppföljande kontroller i produktionen.