Service Tekniker

Service Tekniker

Vi söker Underhållsmekaniker

Vi söker dig som vill vara en del av ett härligt team som konstant jobbar med att optimera och säkerställa driften på Skövde Slakteri AB.
Hos oss kommer du erbjudas ett spännande och varierande arbete vilket i sin tur säkerställer att Skövde Slakteri AB kan bibehålla säkra leveranser och expandera.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att säkerställa hög driftsäkerhet i vår produktion. Du kommer att arbeta med förebyggande- och akuta underhåll samt felsökning och service i vår maskinpark och alltid stäva efter ständiga förbättringar. Maskinparken består av både äldre och nyare maskiner.

Vi sätter ett stort värde på medarbetare som medverkar till ordning och reda på arbetsplatsen. Arbetsgruppen består av tio goa och hjälpsamma kollegor som ställer upp för varandra.

Kvalifikationer

Mekanisk utbildning, industriteknik, plåt & svets eller motsvarande utbildningar.

Meriterande

Vi ser gärna att du har någon form tidigare erfarenhet av underhåll inom industri, fordon eller liknande.

Livsmedelshantering.

Van att jobba med underhållsprogram.

Kunskap eller intresse för automation.

Grundläggande el kunskaper.

B-körkort.

För att trivas i rollen så ska du ha stort tekniskt intresse, gilla att skruva och anta utmaningar. Du drivs av problemlösningar och har förmåga att tänka självständigt och ser lösningar i stället för problem. Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar för ditt arbete och att leverera goda resultat. Vi utgår ifrån att du är en ödmjuk, lojal och initiativtagande person som gillar att ta dig an nya utmaningar. Vidare är du flexibel, noggrann och grundlig i din yrkesroll. Tjänsten kräver att du är serviceinriktad och du kommer ha mycket kontakt med alla olika avdelningar internt på Skövde Slakteri AB, även en del externt.

Du behöver också klara att arbeta i miljöer där det förkommer blod, kyla och doft.

Arbetsvillkor

Visstidstjänst på heltid med goda chanser till fortsatt anställning. Dina arbetstider kommer att vara dagtid, beredskap enligt schema ingår i tjänsten. Anställningsvillkor i enlighet med kollektivavtal (anslutna) LIVS

Vi erbjuder dig även friskvårdsbidrag vid fastanställning.
Mer info
Kontaktperson Marie Claesson
Telefon 0703037244
Email Mejla Marie Claesson
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Skövde Slakteri AB

Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som
Gudruns, Engvalls och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Men trots vår storlek och snabba tillväxt har vi lyckats bibehålla det personliga bemötandet och de snabba besluten, egenskaper som vi vet värderas högt bland såväl producenter som kunder.

Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum. Kvalitetskraven styr vårt agerande i allt från djurhållningsfrågor och transporter till hygien och uppföljande kontroller i produktionen.