Truckförare och orderplockare - Sommarvikariat

Truckförare och orderplockare - Sommarvikariat

Inför vår semesterperiod under sommaren 2021 söker vi nu flera semestervikarier till vårt lager i Skövde. Perioden som vi söker för är juni-augusti. Vi söker flera truckförare, orderplockare på dag- och nattskift.

Som person söker vi dig som är ansvarsfull, noggrann, stresstålig och har en vilja att arbeta och utvecklas.

Arbetsuppgifter

Truckförare
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst för truckförarna vara att lasta/lossa lastbilar men även orderplockning, varupåfyllning och diverse andra lageruppgifter.

Orderplock dagtid
Som orderplockare på dagtid är den huvudsakliga arbetsuppgiften vara att plocka order, displayplock, varupåfyllning, städ/containertömning och diverse andra vanliga lageruppgifter. Körning av ledstaplare.

Orderplock nattskift
Som orderplockare på nattskiftet är den huvudsakliga arbetsuppgiften vara att plocka order, displayplock, varupåfyllning, städ/containertömning och diverse andra vanliga lageruppgifter. Körning av ledstaplare.

Kvalifikationer:
  • Truckkort för motviktstruck för truckförare
  • Tidigare erfarenhet av lager är ett plus
Om ansökan
Ansökan sker via annonsen och vi vill ha in din ansökan senast 30 april. Urval komme ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://shspar.com
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigvard Hellbergs Säljlager AB är en grossist inom städ- och hushållsprodukter med ett brett sortiment för hela hushållet. Vi levererar varor till hela Sverige och Norge, och hanterar varje vecka över 2 000 pall.

Vi har vårt lager och kontor i Skövde där vi arbetar 25 stycken.